Skupina GTS vybuduje optickou síť pro hotely Orbis Hotel Group

14.02.2014 10:31

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední telekomunikační operátor s vlastní sítí ve střední a východní Evropě, vybuduje pro Orbis Hotel Group, předního provozovatele hotelových řetězců ve východní Evropě, komplexní optickou síťovou infrastrukturu napříč Polskem. GTS dodá i síťové bezpečnostní řešení pro aktivity Orbis Hotel Group v Polsku a v Pobaltí.

Skupina GTS vybuduje optickou síť pro hotely Orbis Hotel Group
Foto: Archiv
Popisek: GTS

Skupina GTS uzavřela pětiletou smlouvu se skupinou Orbis Hotel Group na realizaci a správu optické sítě v 56 budovách hotelových řetězců Sofitel, Novotel, Mercure, ibis a Orbis v Polsku. S ohledem na velikost hotelových komplexů poskytne GTS odpovídající IP kapacitu v rozsahu od 100 Mb/s napříč vlastní infrastrukturou a možnost zálohování prostřednictvím bezdrátové sítě hotelů. Vybudování nové sítě zajišťuje GTS od nuly a společnost Orbis na ni převede všechny své stávající služby od různých poskytovatelů. Bude tak moci využívat novou sjednocenou, snadno škálovatelnou a bezpečnou infrastrukturu od GTS.

„Hledali jsme důvěryhodného partnera, se kterým by se nám podařilo dosáhnout našich strategických cílů především v oblasti zkvalitňování služeb našim zákazníkům v každém z 56 hotelů v Polsku,” uvedl Grzegorz Kotowicz, vedoucí bezpečnosti IT společnosti Orbis. „GTS pro nás navrhla a implementuje velkokapacitní, flexibilní a maximálně bezpečnou síť, určenou jak pro naše zákazníky, tak pro konkrétní interní potřeby. Přesně to je nový přístup, kterým se v hotelech skupin Orbis a Accor chceme vydat a který nám umožní zkoušet nové velkokapacitní aplikace a technologie, jako například zprovoznění streamingu hudby či videa pro naše klienty.” 

Řešení GTS zároveň zahrnuje vysoce kvalitní bezpečnostní služby, které využívají nejlepší firewall od společnosti Stonesoft na podporu řízení důležitých firemních procesů a systémů na správu majetku společnosti Orbis v Polsku, Litvě, Lotyšsku a Estonsku. Konfigurace bezpečnostních opatření bude v souladu s mezinárodními bezpečnostními standardy PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standards), jejichž součástí je bezpečnostní kontrola, nahlášení a řízení podezřelých událostí a opatření bezpečnostní politiky. 

„Velice nás těší, že si společnost Orbis vybrala pro realizaci síťové platformy právě nás. Věřím, že naše řešení jim nabídne ideální prostor pro další rozvoj jejich strategických plánů do budoucna a to především díky maximální efektivitě sítě a optimalizaci nákladů,” uvedl Piotr Sieluk, ředitel společnosti GTS Poland. „GTS plně rozumí významu zabezpečení dat, proto jsme navrhli řadu bezpečnostních opatření, která maximálně vyhovují požadavkům našeho klienta.”

O skpuiny Orbis Hotel Group

Orbis Hotel Group provozuje největší síť hotelů v Polsku. Patří sem 61 hotelů ve 30 městech v Polsku a dva hotely v Lotyšsku s celkovým počtem 11 500 pokojů. Všechny hotely jsou součástí hotelového řetězce Accor, který zahrnuje Sofitel, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles, ibis budget a Orbis. Tento hotelový řetězec je známý po celém světě, zajišťuje vysoce kvalitní služby všech cenových skupin a standardů, od luxusních pětihvězdičkových až po nízkonákladové jednohvězdičkové hotely. Pro více informací navštivte tyto stránky: www.orbis.pl

O společnosti Accor

Společnost Accor, provozovatel největší hotelové sítě na evropském trhu, nabízí ubytování již v 92 zemích v celkem 3500 hotelech o kapacitě 450 000 pokojů. Široké zastoupení hotelového řetězce, jehož součástí jsou hotely Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget a hotel F1, poskytuje rozmanitou nabídku služeb v rámci luxusních až nízkonákladových kategorií hotelů.  S více než 160 000 zaměstnanci po celém světě zajišťují hotelové řetězce firmy Accor svým klientům a partnerům know-how partnera se 45letými zkušenostmi v oboru. Pro více informací navštivte tyto stránky www.accor.com.

O skupině GTS

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 38 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Standardy PCI-DSS

Payment Card Industry Data Security Standards (PCI-DSS) je soubor mezinárodně uznávaných bezpečnostních norem, které optimalizují bezpečnost platebních transakcí a chrání držitele platebních karet před únikem citlivých dat. 

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…