Skupina SYNOT: Již tři tisíce strojů v Řecku

07.08.2018 11:05

Skupina SYNOT i nadále pokračuje v úspěšné spolupráci se sázkovou a loterní společností OPAP, která je lídrem řeckého trhu. Z celkového počtu pěti tisíc strojů, které SYNOT do země na základě smlouvy postupně dodá, jich jsou uvedeny do provozu již více, než tři tisíce.

Skupina SYNOT: Již tři tisíce strojů v Řecku
Foto: SYNOT
Popisek: Hrací automaty

„Naše spolupráce byla zahájena v roce 2015, kdy společnost SYNOT W uspěla ve vypsaném tendru. Stali jsme se tak jedním ze čtyř světových dodavatelů videoloterních terminálů, v rámci firem z kontinentální Evropy jsme zvítězili jako jediní,“ uvedl Roland Andrýsek, obchodní ředitel skupiny SYNOT s tím, že se původně jednalo o dodávku dvou tisíc strojů. Po vyhodnocení spolupráce však byla mezi společností OPAP a SYNOT W uzavřena dohoda o navýšení počtu dodaných videoloterních terminálů na více než dvojnásobek. Celkem se tak bude jednat o pět tisíc kusů herních zařízení, které klienti najdou ve stovkách provozoven.

Skupina SYNOT kromě spolupráce v oblasti provozu loterií v Řecku plánuje stejně, jako v dalších zemích, ve kterých podniká, investice také v oblasti o IT technologií, podpory sportu a cestovního ruchu a podobně.

O skupině SYNOT

Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osobám. Působí téměř na všech kontinentech, a to přibližně ve dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe i v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí přibližně 16 miliard korun.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…