Skupina SYNOT posiluje svou pozici na Ukrajině! Získala licenci k provozu heren

09.11.2021 17:29 | Tisková zpráva

Licenci, nezbytnou k provozování heren, obdržel v uplynulých dnech společný ukrajinsko-český podnik ROYAL, Ltd. SYNOT byl přibližně před třiceti lety spoluzakladatelem společnosti ROYAL a dosud je jejím spoluvlastníkem.

Skupina SYNOT posiluje svou pozici na Ukrajině! Získala licenci k provozu heren
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Současně je historicky jednou z nejúspěšnějších firem ve své zemi a oboru podnikání. Právě ROYAL nyní začíná postupně otevírat své herny ve Lvově, který je největším městem západní Ukrajiny.

„Dle místní legislativy smí být na Ukrajině herny umístěny pouze v hotelech. Prozatím tak naše herní zařízení klienti najdou v luxusních hotelech Sonáta, Volter a NTON. V této zemi i oblasti vidíme velký potenciál pro naši další expanzi. Lvov je významným kulturním, vzdělávacím, dopravním i hospodářským centrem celé západní části země,“ přibližuje detaily Roland Andrýsek, obchodní ředitel skupiny SYNOT, a dále dodává: „Každá licence je zde dle zákona limitována počtem 250 herních zařízení. Prozatím jsme tak získali první licenci, a pokud výsledky naplní naše očekávání, budeme žádat o vydání dalších licencí.“

Synot

V jednotlivých hernách zájemci najdou stroje značky SYNOT, a také stroje největších obchodních partnerů společnosti.

Již před časem skupina SYNOT v ukrajinském Lvově otevřela nový showroom. Ten je určen jejím stávajícím i potencionálním obchodním partnerům jako ukázka nejnovějších produktů.

Synot

V působení na Ukrajině skupina SYNOT není žádným nováčkem. Podnikat zde začala přibližně před třiceti lety. V roce 2009 však byl v zemi herní byznys zakázán. To vedlo k extrémnímu bujení černého trhu a nárůstu korupce. Vláda proto před necelým rokem přijala nový zákon o herním byznyse tak, aby dostala tuto oblast podnikání pod kontrolu a získala z ní příjmy do státní pokladny. Licence pro jednotlivé herny jsou přitom vydávány až v poslední době.

Synot

O skupině SYNOT

Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osobám. Podniká téměř na všech kontinentech, a to ve více než dvaceti zemích světa. V dalších desítkách zemí působí prostřednictvím online kasina. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe i v Asii.

Synot

Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu, kde získala již řadu prestižních mezinárodních ocenění, sportu, podpoře startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Společnosti skupiny SYNOT se již řadu let umísťují ve stovce TOP společností České republiky, a to prostřednictvím soutěže „Českých 100 nejlepších“.

Synot

Podobně je tomu např. i na Slovensku, kde společnost SYNOT W ve své kategorii několikrát excelovala na prvním místě soutěže „TOP 10 firiem regiónu“. Stala se také držitelem ceny Merkúr, která je oceněním společností, jež jsou největšími plátci daní v regionech a projevují největší daňovou disciplínu.

Synot

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…