Skupině Barrandov se daří i v hlavní vysílací sezóně, říjnová sledovanost to potvrzuje

02.11.2016 17:40

Růst televizní skupiny Barrandov se nezastavil ani v uplynulém měsíci, naopak divácká obliba stále roste, a to především díky pořadům z vlastní tvorby. V cílové skupině dospělých, tedy 15+, zaznamenaly barrandovské stanice souhrnný podíl sledovanosti 7,8 %, což je druhý nejvyšší podíl v historii skupiny po letošním červenci, kdy dosáhly hranice 8 %, a zároveň absolutně nejvyšší podíl v hlavní televizní sezóně.

Skupině Barrandov se daří i v hlavní vysílací sezóně, říjnová sledovanost to potvrzuje
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Hlavní kanál TV Barrandov se i v průběhu října držel na pozici čtvrté nejsledovanější stanice s náskokem před dalšími stanicemi. Za jeho úspěchem stojí především vlastní tvorba. Mezi nejoblíbenější divácké pořady patří Naše zprávy, Soudkyně Barbara nebo novinky, které se objevily s podzimním schématem jako talk show Nebezpečné vztahy s Honzou Musilem, seriál Doktorka Kellerová v hlavní roli s Kateřinou Brožovou a zábavný pořad Můžu dál?, kterým provází Aleš Cibulka. Z akviziční tvorby se nejlépe daří osvědčenému seriálu Třicet případů majora Zemana.

Dobře se vedlo i ostatním stanicím ze skupiny – KINO Barrandov dosáhla v říjnu nového rekordu s podílem 1,4 % a pozadu nezůstala ani Barrandov PLUS, která zopakovala své zářijové maximum 0,73 %.

„Těší mě, že Skupina Barrandov dlouhodobě zaznamenává kladné výsledky v nárůstu sledovanosti. Obliba pořadů z naší vlastní tvorby svědčí o tom, že diváci touží především po neokoukaných originálních formátech, proto neustále připravujeme nabídku nových pořadů. Například již v listopadu začneme uvádět zábavnou show Kdo to ví?,“ říká Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Skupina Barrandov meziročně posílila o 17,4 %, což je nejvíce ze všech televizních skupin na trhu. Výborně se jí dařilo i v mladší cílové skupině 15 – 69 let, kdy s podílem 7,1 % dosáhla na své dosavadní maximum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…