Slovenští muži v čele s Margitou, Nagyem a Patejdlem míří bojovně do Prahy

14.09.2017 12:44

Štefan Margita (61), Peter Nagy (58), Vašo Patejdl (62), Pavol Hammel (68) nebo Peter Cmorik (37) - to je jen zlomek zpěváků, kteří míří na pódium pražské Lucerny. Někteří v Praze vystoupí po dlouhých letech, pro řadu zpěváků to bude premiéra.

Slovenští muži v čele s Margitou, Nagyem a Patejdlem míří bojovně do Prahy
Foto: Agentura Martin Production
Popisek: Zleva shora Adam Ďurica, Peter Cmorik, Martin Harich, Robo Opatovský, Peter Paul a dole Martin France a Thomas Puskailer

Na pódiu Mekky pražských hudebních sálů se 2. října 2017 sejdou pouze slovenští zpěváci napříč hudebními žánry a to v takovém složení, v jakém se podle vlastních slov interpretů ještě nepotkali ani Slovensku.

„Koncert Slovenští muži vrací úder“ je vlastně odezvou na velmi úspěšný loňský koncert s názvem Slovenské divy v Praze. Pro slovenské interprety to bude takový megaslovenský Silvestr v Praze a příležitost zazářit společně před českým publikem. Někteří ze slovenských interpretů si v Lucerně zazpívají po 10, 20, 30 i 40 letech dlouhé pauze a někteří z nich zde budou mít možnost si zazpívat vůbec poprvé, což výrazně zvyšuje atraktivitu projektu," vysvětlil zpěvák Martin France, hlavní producent koncertu. France zároveň prozradil, že na diváky čeká jedno velké a milé překvapení, ale to se samozřejmě diváci dozví až na koncertě.

Megakoncertem budou provázet moderátorské legendy České televize  Marie Tomsová, Marie Retková a Hana Heřmánková, které budou mít na sobě šperky v hodnotě několika milionů  korun, které byly vytvořeny speciálně pro tuto příležitost ve šperkařství JK Jitka Kudláčková Jewels.

V tomto složení se moderátorky potkaly na jednom pódiu naposledy v předrevolučních Silvestrech.

Vstupenky je možné zakoupit od 490 - 1290 Kč v sítích Ticketpro. "Navíc jsme se rozhodli ve spolupráci s nadačním fondem Muži proti rakovině věnovat 100 korun z každé prodané vstupenky na konto boje proti rakovině prostaty. Peníze budou použity na preventivní programy spojené s bojem s touto zákeřnou nemocí," dodal France.

Zpěváci, kteří zatím potvrdili svou účast: Štefan Margita, Peter Nagy, Vašo Patejdl, Pavol Hammel, Peter Cmorik, La Gioia, Martin Harich, Thomas Puskailer, Adam Ďurica, Robo Opatovský, Štefan Kocan, Peter Paul a další. Jako hosté vystoupí například Heidi Janků, Monika Bagárová nebo Martin France.

Upoutávka na Slovenské muže

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…