Smartbanking Ery a ČSOB vyhrál v anketě Mobilní aplikace roku 2012

14.06.2012 17:56

Aplikace mobilního bankovnictví smartbanking od Ery a ČSOB získává na popularitě a díky vítězství v anketě Mobilní aplikace roku 2012 se jí dostalo prvního soutěžního uznání.

Smartbanking Ery a ČSOB vyhrál v anketě Mobilní aplikace roku 2012
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze - ilustrační foto

V  kategorii Peníze a nakupování, ve které bylo nominováno celkem 13 aplikací, obsadila první dvě místa. Hlasování v anketě, která má 10 kategorií, se zúčastnilo téměř 5 000 osob.  

„Z výhry jsme opravdu nadšení. Věděli jsme, že naši klienti mají aplikaci rádi a výhrou v této soutěži se nám tento fakt jen potvrzuje. Fanouškům, kteří v soutěži pro smartbanking Ery a ČSOB hlasovali, děkujeme a můžeme jim slíbit, že neusneme na vavřínech a naši mobilní aplikaci budeme nadále zlepšovat, stejně tak i rozšiřovat podporované platformy,“ říká Martin Štýber, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Poštovní spořitelny.

Výsledková listina kategorie Peníze a nakupování:

1.    Era smartbanking
2.    ČSOB smartbanking
3.    Heureka.cz

Kompletní výsledkovou listinu najdete na stránkách:
http://i.iinfo.cz/files/aplikace_roku/483/vysledkova-listina-1.pdf

Za prvních 5 měsíců si aplikace stáhlo přes 53 tisíc uživatelů, kteří provedli transakce v objemu 1,2 miliardy korun. Lidé na aplikaci nejvíce oceňují její jednoduchost a použitelnost prakticky kdykoli a kdekoli. Díky tomu je ideální pro aktivní lidi, kteří potřebují mít své finance neustále pod dohledem. Tomu nasvědčuje i věková kategorie klientů 20 až 45 let, mezi kterými je aplikace nejpopulárnější.

Klienti s chytrými telefony a tablety s operačním systémem iOS a Android mají možnost si smartbanking Era a ČSOB vyzkoušet už od 1. ledna, kdy byla aplikace uveřejněna na App Storu, Google play a Samsung App. Aplikace je zdarma ke stažení a nabízí velké množství funkcí pro pohodlnou a rychlou správu účtu, a to téměř odkudkoli. O bezpečnosti transakcí se díky zabezpečení pomocí identifikačního čísla, PINu, unikátního SMS kódu a jedinečného šifrovacího mechanismu klient nemusí bát.

Era a Poštovní spořitelna jsou obchodní značky Československé obchodní banky, a. s.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…