Souboj nevěst zná semifinalistky! Vyhraje tým pod vedením Leové nebo Marešové?

14.02.2014 9:49

Souboj nevěst již má své semifinalistky! Budoucí novomanželky měly v minulých měsících možnost přihlásit se do originální ušité jim na míru a přinést tak do manželství pohádkové věno. Adeptky měly za úkol prokázat důvtip, šikovnost a také kouzlo osobnosti, díky nímž se pro své partnery zanedlouho stanou doslova supermanželkami. Jejich výkony okem profesionálů hodnotili Vlastimil Harapes, Jaroslav Brabec, Bořek Šípek, Vlasta Horváth či plastický chirurg kliniky Esthé Ondřej Měšťák, něžné pohlaví zastoupily Kateřina Mátlová, Monika Marešová a Monika Leová.

Souboj nevěst zná semifinalistky! Vyhraje tým pod vedením Leové nebo Marešové?
Foto: Souboj nevěst
Popisek: Souboj nevěst zná semifinalistky

Do semifinále se probojovalo dvanáct vdavekchtivých slečen, které se mezi sebou utkaly ve třech soutěžních disciplínách, a to v promenádě ve svatebních šatech, ostrém rozvoru s koučkou a divácky oblíbenou volnou disciplínou. Nevěsty si tak vyzkoušely, jaký bude jejich velký den. Na hlavě vystřídaly spoustu svatebních účesů, vyzkoušely několikery šaty a především získaly spoustu zkušeností. „Myslím si, že mám budoucím nevěstám hodně co dát. I když zatím nejsem vdaná, s přítelem již nad svatbou začínáme přemýšlet. Takže i já jsem zde nasbírala pár tipů, které určitě využiji,“ uvedla koučka Monika Leová.

Soutěž Souboj nevěst pořádá již svůj třetí ročník. V této hře nejde o krásu a dokonalé křivky, ale o schopnost vybojovat si svůj sen a získat tak pohádkové věno. „Momentálně máme vybrané semifinalistky, z těch se pomocí SMS hlasů vyberou tři nejúspěšnější a začne bitva o věno. Slavnostní finále se uskuteční 16. dubna. Hraje se vabank, vítězka bere vše,“ uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

Soutěžící nevěsty o ně svedou napínavý souboj před zraky celého národa, a v to v disciplínách, které otestují jejich schopnost stát se supermanželkami. Potřebovat budou ostré lokty, dávku sebevědomí, maximální nasazení a kouzlo osobnosti. Hraje se vabank, a to do poslední sekundy celé soutěže!

Více informací o soutěži se dozvíte na www.soubojnevest.cz a v časopise Tvoje svatba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…