Souprava LEO Express bude v sobotu v Praze připravena k nahlédnutí

24.10.2012 10:26

Jedinečnou možnost mají nyní Pražané. Nový vlakový dopravce LEO Express reaguje na velký zájem veřejnosti a rozhodl se v rámci zkušebního provozu otevřít svůj moderní vlak na hlavním nádraží v Praze.

Souprava LEO Express bude v sobotu v Praze připravena k nahlédnutí
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

Zájemci tak budou moci v sobotu 27.10.2012 obdivovat nejen elegantní zlatočerný zevnějšek, ale také si důkladně prohlédnout a vyzkoušet interiér těchto zcela nových švýcarských souprav, které již za pár dnů svezou první cestující na trase mezi Prahou a Ostravou.

Lidé budou mít přitom možnost získat aktuální informace o chystaných službách od samotných vlakových stevardů LEO Express nebo se zapojit do speciální vědomostní soutěže o volné jízdenky do vlaků LEO Express.

Švýcarská souprava LEO Express bude vystavena ve stanici Praha hlavní nádraží (nástupiště 1b) v sobotu 27. října 2012 od 9:00 do 15:00. Zástupce médií si zároveň v sobotu dovolujeme pozvat na totéž místo na 9:45, kdy bude na příkladu vozíčkáře názorně demonstrována spolupráce LEO

Express s autopůjčovnou SIXT. Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel LEO Express, a reprezentant SIXT následně stylově ve vlaku podepíšou smlouvu a odstartují tak vzájemnou spolupráci obou společností.

Příležitost pořídit si atraktivní záběry zajištěna!

Moderní švýcarský vlak společnosti LEO Express se v těchto dnech ukazuje také v dalších klíčových zastávkách na své budoucí trase: v úterý 23. 10. Si jej prohlédli stovky zvědavců v Ostravě a Olomouc, ve čtvrtek 25. 10. se pak souprava představí v Pardubicích hl. n. (9:00 – 11:15).
Těšíme se na vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

19:02 Český statistický úřad: Výsledky evropských voleb oznámí úřad 9. června večer

Český statistický úřad v souladu se zákonem zveřejní výsledky voleb do Evropského parlamentu až po u…