Správa železnic: Předběžné tržní konzultace k veřejné zakázce Novostavba trati Praha – Beroun

17.01.2022 11:48 | Tisková zpráva

Pro další postup přípravy investiční akce vypsala Správa železnic předběžné tržní konzultace, na kterých by ráda od budoucích možných zhotovitelů získala informace pro optimální návrh a realizaci projektu Novostavba trati Praha-Smíchov – Beroun.

Správa železnic: Předběžné tržní konzultace k veřejné zakázce Novostavba trati Praha – Beroun
Foto: Správa železnic
Popisek: Správa železnic

Zahájení předběžné tržní konzultace je zároveň oznámeno ve věstníku veřejných zakázek a jeho prostřednictvím také v systému Úředního věstníku Evropské unie (TED). Zadavatel připustí k účasti v předběžné tržní konzultaci všechny dodavatele, kteří prokáží zkušenost se zhotovením ražených tunelů delších než 500 metrů v oblasti dopravních staveb a vyplní registrační formulář.

Projekt bude potenciálním zhotovitelům představen formou videokonference, účastníci budou seznámeni s uvažovaným návrhem technického řešení (v současné době je zpracovávána dokumentace na územní rozhodnutí) a následně bude probíhat řízená diskuze. Na jejím konci budou účastníci vyzváni k vyplnění dotazníků, které jim budou zaslány po videokonferenci. Odpovědi na dotazníky následně Správa železnic vyhodnotí.

V rámci přípravy uvedeného projektu chce Správa železnic rovněž vypsat několik zakázek na zhotovení průzkumných prací. Pro seznámení potenciálních zhotovitelů s rozsahem průzkumných prací chystá společné setkání „Meet the buyer“, které bude probíhat formou videokonferenčního jednání. Během něj zástupci Správy železnic představí projekt i rozsah průzkumných prací. Následně bude probíhat řízená diskuze k těmto tématům.

Anketa

Podporujete vládní návrh, který ve volbách umožní korespondenční hlasování ze zahraničí?

2%
97%
hlasovalo: 34453 lidí

Zájem o účast v první předběžné tržní konzultaci i na společném setkání „Meet the buyer“ lze vyjádřit prostřednictvím registračních formulářů. Ty jsou k dispozici v souboru ke stažení. Zde nechybí ani výzva k účasti v předběžné tržní konzultaci. V ní naleznete pokyny k vyplnění registračního formuláře. Máte-li zájem se předběžné tržní konzultace nebo společného setkání „Meet the buyer“ zúčastnit, prosíme o zaslání vyplněného registračního formuláře postupem uvedeným ve výzvě k účasti nejpozději do termínů uvedených v jednotlivých výzvách.

Výzvu k účasti v první předběžné tržní konzultaci a pozvánku na Meet the Buyer najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…