Správa železnic: Škody na Hodonínsku si vyžádají opravy v řádu dnů až týdnů

25.06.2021 8:24

Po průchodu silné bouřky, doprovázené tornádem, je na Hodonínsku zastavený provoz na 2. železničním koridoru v úseku Hrušky – Hodonín - Rohatec.

Správa železnic: Škody na Hodonínsku si vyžádají opravy v řádu dnů až týdnů
Foto: Správa železnic
Popisek: Správa železnic

V současné době se pokoušíme zjistit rozsah poškození trati, vzhledem k situaci v oblasti k ní mají pohotovostní čety Správy železnic ztížený přístup. S ohledem na škody způsobené v okolí však bude poškození výrazné a vyžádá si opravy v řádu dnů až týdnů. Více informací budeme mít k dispozici během pátečního dne.

V sousedním Zlínském kraji nyní blokují spadlé stromy provoz v úsecích Staré Město u Uherského Hradiště – Nedakonice a Újezdec u Luhačovic – Luhačovice.

Na Vysočině musel být kvůli stromu na trati zastavený provoz v úseku Světlá nad Sázavou - Ledeč nad Sázavou. Po bouřce odstraňujeme výpadek zabezpečovacího zařízení ve stanici Nové Město na Moravě, provoz v ní byl zastaven stejně jako mezi Jihlavou a Dobronínem, kde došlo k zaplavení trati.

Na pomezí Ústeckého a Středočeského kraje dokončujeme odstraňování většího množství popadaných stromů na trati Blatno u Jesenice – Jesenice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…