Správa železnic připravila v rámci akce #TGVCESKO soutěže pro fanoušky drážní dopravy

02.06.2022 7:33 | Tisková zpráva

Příjezd soupravy TGV do České republiky vzbudil velký zájem na sociálních sítích Správy železnic. V této souvislosti jsme se rozhodli vyhlásit soutěže o nejlepší fotografii rychlovlaku a nejzajímavější příspěvek na Instagramu.

Správa železnic připravila v rámci akce #TGVCESKO soutěže pro fanoušky drážní dopravy
Foto: Správa železnic
Popisek: Správa železnic

Fotografická soutěž proběhne na Facebooku Správy železnic. Příspěvek s fotografií jednotky TGV PSE 16 zveřejní soutěžící na svém Facebookovém profilu a označí v něm profil @Spravazeleznic. Následně budou vybrány čtyři nejpovedenější snímky, pro které budou hlasovat uživatelé sociální sítě Facebook. Kromě vítěze odměníme také další tři autory.

Na Instagramu bude probíhat soutěž o nejzajímavější příspěvek s TGV. Soutěžící označí veřejný příspěvek hashtagem #MYJSMETGVCESKO. Z došlých příspěvků vybereme čtyři nejlepší. O vítězi opět rozhodnou uživatelé sociální sítě pomocí hlasování.

O zajímavé ceny, které do soutěže věnovaly také francouzské státní dráhy SNCF, můžete hrát od 6. do 15. června 2022. Výsledky zveřejníme 23. června na Facebooku a Instagramu Správy železnic.

Přesné podmínky soutěže naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…