Stanice Barrandov PLUS trhla další rekord v týdenní sledovanosti

31.08.2016 10:22

V minulém týdnu od 22. do 28. srpna zaznamenala Skupina Barrandov další historický úspěch ve sledovanosti stanice Barrandov PLUS. Ta dosáhla rekordního týdenního podílu 0,7 % za týden, což je nejvíce od začátku jejího vysílání.

Stanice Barrandov PLUS trhla další rekord v týdenní sledovanosti
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

Vůbec nejúspěšnějším vysílacím dnem stanice Barrandov PLUS byla v předešlém týdnu neděle 28. srpna, kdy podíl sledovanosti vyšplhal na hodnotu 0,9 %. Na velmi úspěšném čísle se výrazně podepsala vlastní tvorba. Pozornost diváků upoutal nový díl pořadu Vtip za stovku vysílaný od 21:25. Moderátoři Michal Novotný a Václav Vydra k sobě přibrali nového parťáka, imitátora Petra Jablonského.

Kanálu Barrandov PLUS se dobře dařilo i v mladší cílové skupině 15 – 54 let, ve středu 24. srpna vyšplhal podíl sledovanosti na hodnotu 1,1 %. Vliv na to měl především mysteriózní seriál Věřte nevěřte, kterým provází James Brolin.

„Podíl sledovanosti stanice Barrandov PLUS roste už několik měsíců. Jsme přesvědčeni o tom, že tento trend bude díky novým atraktivním formátům z vlastní tvorby pokračovat i na podzim,“ okomentoval rekord Skupiny Barrandov Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Permanentní růst obliby kanálu TV PLUS se promítá i do sledovanosti celé Skupiny Barrandov, která ve zmíněném týdnu dosáhla hodnoty sledovanosti 7,83 %, což je historicky pátý nejlepší výsledek. Na hlavním kanále TV Barrandov dobře odstartoval nový kriminální seriál Doktorka Kellerová s Kateřinou Brožovou v hlavní roli, stejně jako talk show Nebezpečné vztahy s Honzou Musilem. Diváckému zájmu se těšily také premiérové díly Soudkyně Barbary.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…