Stanovisko vydavatelství Empresa Media, vlastníka TV Barrandov, k letošní anketě Tý Tý

14.04.2015 19:36

Vydavatelství Empresa Media (vlastník TV Barrandov) se vzhledem k nepřesným informacím, které se objevily v médiích během víkendu a týkaly se zapojení TV Barrandov do ankety Tý Tý, proti těmto dezinterpretacím ohrazuje a svoje stanovisko vysvětluje následovně:

Stanovisko vydavatelství Empresa Media, vlastníka TV Barrandov, k letošní anketě Tý Tý
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Vedení TV Barrandov rozhodlo, že do letošní ankety Tý Tý se aktivně nezapojí. Tudíž televize žádné své televizní pořady a ani osobnosti oficiálně nenominovala a také ani soutěžní anketu Tý Tý na televizi Barrandov nepropagovala.

Nicméně svým televizním osobnostem v žádném případě nezakázala účast na slavnostním vyhlášení této ankety, a taktéž  TV Barrandov nemohla ovlivnit případné hlasování diváků.

Z úspěchu našeho moderátora Aleše Cibulky máme samozřejmě radost, protože uspěl v konkurenci ostatních moderátorů. To dokazuje jak sílu osobnosti moderátora, tak především kvalitu stanice TV Barrandov.

Vydavatelství EMPRESA MEDIA vlastní TV Barrandov a produkční společnosti Real TV. Portfolio vydavatelství zahrnuje časopis Týden, společenský týdeník Sedmička, časopis Instinkt, Exkluziv, Interview a  dále tituly pro mládež Popcorn a Top Dívky, odborný časopis MarketingSalesMedia a elektronický deník Týden.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

22:03 Ministerstvo obrany: LOM PRAHA uzavřel dohodu o průmyslové spolupráci v projektu F-35

V pondělí 20. května 2024 byla uzavřena Dohoda o projektu průmyslové spolupráce (ICPA – Industrial C…