Státní plavební správa: RIS Week v Praze

10.07.2016 16:59

Státní plavební správa se stala ve spolupráci s dalšími organizacemi hlavním pořadatelem mezinárodního jednání expertních pracovních skupin Říčních informačních služeb (RIS Week), které proběhlo v týdnu od 13. do 17. 6. 2016 v prostorách ČSVTS v Praze.

Státní plavební správa: RIS Week v Praze
Foto: Státní plavební správa
Popisek: Státní plavební správa

Jednání se zúčastnili zástupci z Rakouska, Německa, Slovenska, Polska, Maďarska, Nizozemska, Belgie, Chorvatska, Srbska, Rumunska, Bulharska a Ukrajiny, dále zástupci Evropské komise, Rýnské komise, Dunajské komise a Sávské komise. Každá z pracovních skupin je zaměřena na dílčí část informačních služeb a to na Zprávy vůdcům plavidel (NTS), Elektronická výměna dat (ERI), Sledování polohy a pohybu plavidel (VTT) a Elektronické plavební mapy (ECDIS). Součástí akce RIS Week bylo také společné jednání všech pracovních skupin Common Issue Meeting. Celý program je k dispozici na nových webových stránkách www.risweek.eu. Informace k jednotlivým pracovním skupinám RIS jsou k dispozici na www.ris.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…