Státní tiskárna cenin: „Projekt 24 + 5“ získal zvláštní ocenění

03.12.2018 10:45 | Zprávy

Magazín Egovernment pořádal 13. ročník soutěže, jejímž cílem je představovat ty nejzajímavější projekty elektronizace veřejné správy v ČR.

Státní tiskárna cenin: „Projekt 24 + 5“  získal zvláštní ocenění
Foto: Státní tiskárna cenin
Popisek: Státní tiskárna cenin

Na slavnostním vyhlášení výsledků, které se uskutečnilo 19. 11. 2018 v Obecním domě pod záštitou Ing. Vladimíra Dzurilly, zmocněnce pro IT a digitalizaci, získalo Ministerstvo vnitra ČR cenu v kategorii „Speciální ocenění“ za „Projekt 24 + 5“ “ (zkrácení lhůt pro vydávání osobních dokladů občanům) na jehož realizaci se podílela také STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN.

Cílem projektu bylo vylepšit služby poskytované občanům státní správou tím, že budou mít možnost získat plnohodnotný občanský průkaz nebo cestovní pas ve zkrácené lhůtě, a to do 5 pracovních dní a do 24 hodin pracovního dne. Projekt měl vyřešit situace, kdy občan nutně potřebuje mít osobní doklad dříve než v běžné zákonné 30-ti denní lhůtě pro vydání (např. urychlené vycestování do zahraničí, podpis smluv, prokázání totožnosti při jiných úředních jednáních atp.).

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Samuel​ Volpe byl položen dotaz

Dezinformace

Dobrý den pane poslanče, hodně politiků operuje s pojmem dezinformace, ale dokážete aspoň vy tento pojem definovat? Protože podle mě za to mnozí označují jen jiný názor, mnohdy jen proto, že neodpovídá tomu jejich. A problém také vidím v tom, že se dost informací potvrdí třeba až časem nebo naopak, ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.