Svaz průmyslu a Česká hlava podepsaly memorandum o spolupráci

30.01.2016 13:03 | Zprávy

Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) podepsal 29. ledna 2016 se společností Česká hlava Memorandum o spolupráci. Dokument podepsala generální ředitelka Dagmar Kuchtová jednatel společnosti Česká hlava Václav Marek.

Svaz průmyslu a Česká hlava podepsaly memorandum o spolupráci
Foto: spcr.cz
Popisek: Svaz průmyslu ČR, SP ČR

Projekt Česká hlava organizuje každoročně vědecko-průmyslové fórum, které slouží k setkávání a diskusi mezi zástupci státu, vědecké komunity a průmyslu, uděluje ceny Česká hlava pro vědce a oceňuje středoškolské výzkumníky pod značkou České hlavičky. Organizuje i soutěž Machři roku  na podporu prestiže odborného školství. „Považuje spolupráci za velmi přínosnou, vidíme v ní určitou kontinuitu a rozvíjení naší loňské kampaně Roku průmyslu a technického vzdělávání. Výzkum a technické školství a její úspěšní zástupci si zaslouží výraznou podporu. V té chceme sehrát aktivní roli,“ uvedla při podpisu Dagmar Kuchtová.

„Od spolupráce si slibujeme výraznější podporu příběhů úspěšných a inovativních firem, vědců, mladých talentů a učňů. Máme zájem na širší diskusi a na podpoře vazeb mezi aplikační sférou, akademiky a politiky a na podpoře odborného školství. Společně se Svazem průmyslu a dopravy můžeme odvést hodně práce,“ uvedl Václav Marek.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Oto​ Klempíř byl položen dotaz

Líbí se mi, že umíte uznat svou chybu.

Ale jak to tedy vlastně bylo? Vy jste s STB opravdu spolupracoval? A kdy přesně jste spolupráci ukončil?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.