TA ČR: Změny v podmínkách složení řešitelského týmu programu Zéta

29.09.2019 14:27

Technologická agentura České republiky (TA ČR) informuje o změnách v podmínkách u řešitelského týmu oproti poslední vyhlašované 2. veřejné soutěži programu ZÉTA.

TA ČR: Změny v podmínkách složení řešitelského týmu programu Zéta
Foto: TA ČR
Popisek: Technologická agentura České republiky (TA ČR)

V připravované soutěži se nově ruší minimální věk u mentora, který dosud činil 35 let. Požadavkem na mentora zůstává, že jím musí být osoba s odpovídajícími zkušenostmi z akademické a/nebo aplikační sféry.

V řešitelském týmu může být více mentorů, jejich počet však musí být přiměřený a odůvodněný, zejména v návaznosti na plánované výzkumné aktivity, stanovené cíle a výstupy/výsledky projektu.

Osobní náklady na mentora patří mezi uznatelné náklady projektu do výše 50 tis. Kč/rok. V případě, že v řešitelském týmu bude více mentorů, osobní náklady na každého z nich mohou činit maximálně 50 tis. Kč/rok. Pokud mentor nevykonává svoji činnost v rámci projektu po celý kalendářní rok, mohou osobní náklady na tohoto mentora činit nejvýše poměrnou část z maximálních možných ročních nákladů, odpovídající části kalendářního roku, po kterou svoji činnost vykonával.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…