TEKO: Nejširší výběr originálních tonerů nyní na vlastním eshopu

25.09.2013 13:34

Vysoká poptávka po originálních tonerech do laserových i inkoustových tiskáren stála za spuštěním nového eshopu OriginalniTonery.cz.

TEKO: Nejširší výběr originálních tonerů nyní na vlastním eshopu
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Ten po několikaměsíčních přípravách a utřízení portfolia tonerů od renomovaných značek výrobců tiskáren oficiálně spustil svoji činnost v těchto dnech. Nabízí nyní největší výběr (přes 8 tisíc) originálních tonerů do tiskáren, které jsou v ČR na trhu.

Zajímavý eshop se sofistikovaným vyhledáváním tonerů výrobců renomovaných značek nese tedy název OriginalniTonery.cz a má ve svém portfoliou více než 8 000 originálních tonerů a inkoustových cartridgí do všech prodávaných tiskáren, i těch, které jsou již na trhu.

Mezi výrobci zákazníci naleznou značky, jako jsou samozřejmě HP, Canon, Epson, Brother či Samsung, ale i stejně kvalitní, avšak méně známé značky, jako je Copygraph, Dell, Develop, Fullmark, IBM, Imation, Konica Minolta, Kurz, Kyocera Mita, Laniex, Lexmark, Nashua, NRG, Océ, Olivetti, Oki, Olympia, Panasonic, Philips, Primera, Ricoh, Riso, Sharp, Tally, Tally Genicom, TEKO, Toshiba, Triumph Adler nebo Utax.

Prodej originálních tonerů zaručuje firmám či SOHO zákazníkům nejen kvalitní a hlavně bezproblémový tisk oproti některým typům repasovaných a znovudoplněných tonerů, ale i ekologický provoz, ale rovněž garanci nezávadnosti produktu.

Všechny námi nabízené originální tonery má přitom eshop OriginalniTonery.cz skladem a tudíž ihned k odeslání.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…