TIC Brno: KAMing soon. Párty pro všechny, kteří milují Brno!

25.03.2016 11:25

Brno je láska na celý život. Není to apríl a 1. dubna se o tom společně přesvědčíme. Turistické informační centrum města Brna (TIC) dá letos zahájení sezóny zcela jinou tvář a podobu. Pořádá „KAMing soon“, párty pro ty, kteří milují Brno.

TIC Brno: KAMing soon. Párty pro všechny, kteří milují Brno!
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Věž Staré radnice a brněnské podzemí budou opět pro zájemce otevřeny se slevou, nádvoří se pak stane místem, kde návštěvníci ochutnají špičkovou gastronomii a poslechnou si několik koncertů.

1. dubna zahájí Turistické informační centrum města Brna sezónu 2016. Otevře věž i historické sály Staré radnice, Galerie TICmB a brněnské podzemí – Labyrint pod Zelným trhem, Kostnici u sv. Jakuba a Mincmistrovský sklep. V těchto prostorách dostanou návštěvníci od 13 hodiny slevu 50 procent na vstupném.

Ve 14 hodin pořádá tři komentované procházky s průvodci a po jejich skončení se od 16 hodin na nádvoří Staré radnice uskuteční hudební program a oslava 60. narozenin kultovního časopisu KAM. Na tu jsou pozváni všichni současní předplatitelé časopisu.

O gastronomický program na nádvoří a v sálech radnice se postará Food Park, producent foodmarketů, festivalů a pravidelných potravinových trhů, které jsou pořádány pod záštitou Brna-střed a pořadatel největšího potravinového trhu na Moravě.

Kromě hudebního a gastronomického programu bude Stará radnice 1. dubna také prostorem pro společné setkání a příjemný networking pro ty, kteří se svojí činností snaží Brno kulturně, turisticky i společensky zviditelnit.

KAMing soon

Kdy: 1. dubna 2016
Co: Poznejte Brno – Brněnské podzemí a na věž Staré radnice (od 13 hodin, sleva 50% na vstupném).
Komentované procházky – Lásky v ulicích města, Z historie brněnských kaváren, Secese v centru města (od 14 hodin, vstupenky jsou k dispozici v předprodeji za 30 korun). Zažijte Brno – kulturní program na nádvoří Staré radnice a v jejích sálech.
Koncerty na nádvoří: od 16 hodin Homebwoyrasta (reggae-rock), od 17.30 hodin Jitka Šuranská (houslistka a zpěvačka), od 19 hodin Ant attack (acoustic-indie), od 20.30 hodin cimbálová muzika.
Program v sálech: Divadlo Feste – scénické čtení, Srdcaři (Hearts of Creation) – komiksové obrazy, Melanie Šohajová – klavíristka.
Ochutnejte Brno – gastronomický program na nádvoří Staré radnice a v jejích sálech v režii Food Parku (od 16 hodin).

Více ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…