TPCA Beat festival se hlásí o slovo

11.07.2013 12:24

Hudba různých žánrů roztančí Kmochův ostrov v Kolíně u příležitosti šestého ročníku TPCA Beat Festivalu, který se koná již tuto sobotu 13. července.

TPCA Beat festival se hlásí o slovo
Foto: red
Popisek: Automobilka TPCA

Hudebně-společenská akce, pravidelně pořádaná během letních prázdnin kolínskou automobilkou TPCA Toyota Peugeot Citroën, je lákavou víkendovou příležitostí pro rodiny s dětmi, mladé i starší páry. Letošní ročník rozezní osm začínajících kapel z regionu, které budou hudebními tóny soupeřit o přízeň poroty a publika. Pozvání přijala i skupina Wohnout, kterou na české hudební scéně není třeba představovat.
 
Z předešlých pěti ročníků vzešlo celkem osm vítězných kapel, které TPCA podpořila finanční částkou 500 tisíc korun. Na TPCA Beat Festival dorazí osm hudebních nadějí z různých částí regionu. Kolínské trio kapel Rock Base, Sakra! a Marek Jelínek & Mimosféry. Dvojice z Čáslavi Civilní obrana a Nanosféra. Dále pak Natřije z Chlumce nad Cidlinou, Acient desire z Týnce nad Labem a Komat z Chvaletic. I letos budou účastníci soupeřit o celkem 100 tisíc korun, které věnuje TPCA. Vítězná kapela, která osloví nejvíce lidí z publika, získá 50 tisíc korun. Stejnou částku obdrží i kapela vybraná odbornou porotou, která ji použije na natočení vlastního alba.
 
Již tak bohatý program zpestří loňský vítěz, kapela Bu-fu, která si za svůj hudební výkon právem odnesla dvojité vítězství - cenu poroty i cenu publika.  Na akci můžete zažít řadu VIP kapel, jako jsou Fast Food Orchestra, AC-CZ AC/DC revival a Alžbětiny Sosny. Nejen potlesk veřejnosti, ale především symbolické 30 korunové vstupné, hraje na TPCA Beat Festivalu důležitou úlohu. Stejně jako v předešlých letech bude výtěžek použit na dobročinné účely.
 
Celodenní akci obohatí doprovodný program s diváckými soutěžemi jak pro dospělé, tak i atrakcemi pro děti, stánky s občerstvením či čajovnou s lahodnými letními nápoji a café barem Mefisto.
 
Festival financuje a organizuje kolínská automobilka Toyota Peugeot Citroën Automobile (TPCA) pod záštitou města Kolín. Více informací o připravovaném programu najdete na webových stránkách festivalu www.tpcabeatfestival.cz nebo na facebooku https://www.facebook.com/tpcabeatfestival

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…