TPCA si nadělila k 9. výročí spuštění výroby nový web

02.03.2014 15:49

Kolínská automobilka TPCA Toyota Peugeot Citroën zítra spustí, u příležitosti devátého výročí zahájení výroby, zcela nové interaktivní webové stránky na adrese www.tpca.cz.

TPCA si nadělila k 9. výročí spuštění výroby nový web
Foto: red
Popisek: Automobilka TPCA

Veřejnosti a médiím budou přinášet nejčerstvější novinky z dění v továrně - jedné z největších investic v České republice. Návštěvníci stránek získají řadu informací týkajících se aktuálního počtu vyrobených vozů Toyota Aygo, Peugeot 108 a Citroën C1, nebo detailní informace o dobročinných projektech podpořených automobilkou. Nové stránky nabízejí zajímavou infografiku, novou fotogalerii, ankety a další nové fuknce.

Obyvatelé regionu naleznou na nových webových stránkách zajímavou novinku a to databázi podpořených projektů. Nejen novináři, ale i další zájemci o oficiální informace z automobilky se mohou díky nové funkci webu jednoduše přihlásit k odběru tiskových zpráv. Stránky jsou pomocí ikon rychle a jednoduše propojitelné se dalšími nástroji on-line komunikace firmy jako je nově vytvořený YouTube kanál, profil na Linkedin či facebookové stránky TPCA Toyota Peugeot Citroën.

Svěží, moderní a přehledná grafika zajistí rychlou orientaci v obsahu. Vyhledávání informací o automobilce tak nebude těžké i přes výrazné zvýšení objemu dat, ke kterému došlo na základě průzkumu realizovaném v minulém roce. Lehce bude možné stahovat fotografie, sledovat videa pořízená během samotné výroby, či klipy o nových modelech a z akcí podporovaných automobilkou. Fotografie i videa lze pro soukromé a redakční účely používat bez licence. V případě registrace budou zájemci a fanoušci TPCA informováni o tiskových zprávách a aktuálních novinkách.

„Spolu s vývojem nových modelů se v uplynulých letech vyvíjela i TPCA. Náš web jsme stejně jako naše nové modely posunuli do hravější, interaktivnější doby. Stavěli jsme na očekávání jeho uživatelů a přidali jsme ještě něco navíc. Osobně nejvíce oceňuji databanku projektů, které jsme v regionu podpořili. Věřím, že pomůže realizátorům v propagaci jejich dobročinných aktivit a doufám, že pro další bude inspirací,“ Adriana Škvorová z TPCA, která vedla projekt přípravy nových internetových stránek.

Webové stránky byly navrženy zcela od počátku tak, aby byly kompatibilní s nejširší škálou zobrazovacích zařízení, od monitorů s rozlišením Full HD až po chytré telefony.  Automaticky přizpůsobuje své rozhraní tak, aby co nejefektivněji využíval plochu obrazovky, bez ohledu na její velikost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…