TV Barrandov: Aréna Jaromíra Soukupa měla rekordní sledovanost

03.01.2018 13:12

V úterý 2. ledna odvysílala televize Barrandov další premiérový díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa, který zaznamenal rekordní sledovanost.

TV Barrandov: Aréna Jaromíra Soukupa měla rekordní sledovanost
Foto: TV Barrandov
Popisek: Aréna Jaromíra Soukupa

V úterý 2. ledna odvysílala televize Barrandov první novoroční díl diskusního pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Pod palbou otázek generálního ředitele byl kandidát na prezidenta a jeden z nejznámějších českých textařů Michal Horáček, šéf tiskového odboru Kanceláře prezidenta republiky Jiří Ovčáček a bývalý tiskový mluvčí exprezidenta Václava Klause Petr Hájek. V přímém přenosu odpovídali i na otázky publika, do kterého byli v rámci vyváženosti a nezávislosti pozváni příznivci jednotlivých politických stran či kandidátů, aby docházelo k názorovým střetům, jež jsou v rámci diskuse přínosné. Ve včerejším vysílání Arény Jaromíra Soukupa se to plně projevilo. Dostali v něm prostor jak příznivci Michala Horáčka, tak jeho oponenti – ať už šlo o podporovatele Miloše Zemana, či jiného kandidáta.

Přímý přenos a exkluzivita hostů měly vliv i na sledovanost. Premiéru tohoto dílu sledovalo v průměru 301 tisíc diváků starších 15 let při podílu 9,1 procenta. Od začátku pořadu se sledovanost zvyšovala – až k maximu 433 tisíc diváků. Alespoň tři minuty v kuse ho vidělo 630 tisíc diváků. Pořadu se dařilo i přes konkurenci pořadů vysílajících souběžně na jiných televizích.

„Velmi mě těší, že jsme první novoroční Arénu Jaromíra Soukupa odstartovali takto rekordním číslem. Nárůst podílu sledovanosti registrujeme už delší dobu, nicméně aktuální výsledky deklarují skutečnost, že náš styl politickodiskusních formátů, který dle mého na českých obrazovkách doposud chyběl, si našel opravdu velkou oblibu u diváků, což potvrzuje i fakt, že Skupina Barrandov v roce 2017 posílila na své dosavadní maximum, kdy všechny její stanice dosáhly svých historicky nejlepších výsledků. Meziroční nárůst Skupiny o 18 procent je dokonce nejvyšší na trhu. To jsou pro mě dostatečně vypovídající čísla,“ okomentoval úspěch generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…