Tankování zdarma s novým povinným ručením Generali

03.10.2012 9:00

S novým povinným ručením Generali natankují řidiči zadarmo. Klienti, kteří počínaje dneškem uzavřou u pojišťovny Generali novou smlouvu povinného ručení na dobu neurčitou, získají Grand kartu Benzina na nákup pohonných hmot. Akce je časově omezena do konce letošního roku a vztahuje se na osobní nebo nákladní vozidla do 3,5 t.

Tankování zdarma s novým povinným ručením Generali
Foto: Pojišťovna Generali
Popisek: Pojišťovna Generali

„Kartu lze uplatnit na všech čerpacích stanicích Benzina při jednorázovém nákupu jednoho z druhů pohonných hmot (benzin, nafta, plyn) v nominální hodnotě 500 Kč,“ upřesňuje Renata Werliková, manažerka marketingové komunikace pojišťovny Generali.

Povinné ručení Generali

Každý řidič je jedinečný. Individuální přístup k motoristům je pro Generali samozřejmostí. Jak v rovině služeb a servisu, tak v rovině ceny povinného ručení, která je šitá každému řidiči přesně na míru. „Cenotvorba vychází z detailního pohledu na klienta a společně s důslednou kontrolou vyježděného bonusu v databázi ČKP maximálně zvýhodňuje všechny zkušené motoristy jezdící ohleduplně a bez nehod. Ti pak mohou ve výsledku ušetřit až 80% oproti základním tarifním sazbám,“ dodává Ing. Radek Bureš, vedoucí oddělení pojištění motorových vozidel pojišťovny Generali.

Výrazným motivačním faktorem pro ohleduplnou jízdu je progresivní bonusová stupnice, která umožňuje dobrým řidičům mnohem rychleji dosáhnout na vyšší bonus a tím pádem i nižší cenu. Klíčová je pouze kvalita a délka škodní historie. Povinné ručení Generali nezapomíná ani na řidiče, kteří jezdili například s firemním vozem a nemají vlastní bonus. Při výpočtu sazby povinného ručení je zohledněno také datum udělení řidičského oprávnění. Další slevy z pojistného mohou motoristé získat například, když ve vozidle přepravují dítě do 15 let věku, za další aktivní smlouvy, za frekvenci placení, ZTP nebo při sjednání havarijního pojištění.

Motoristé mají u Generali na výběr ze tří balíčků povinného ručení. Základ, Komplet a Exkluziv. Neliší se pouze v limitech krytí škod způsobených na majetku a zdraví druhým osobám, ale také řadou připojištění či poskytovaných služeb. Uzavřením povinného ručení mohou klienti získat například pojistnou ochranu pro krytí škod na vozidle způsobených střetem se zvěří nebo úrazové pojištění řidiče. Málokdo si totiž uvědomuje, že řidič vozidla, které způsobí dopravní nehodu, je jedinou osobou, na kterou se nevztahují náhrady škod na zdraví. Součástí rozšířených asistenčních služeb je zapůjčení náhradního vozu až na 5 dnů zdarma či bezplatná asistence v případě havárie a poruchy. Při sjednání povinného ručení v kombinaci s havarijním pojištěním umožňujeme klientům zlikvidovat nezaviněnou škodu bez ztráty bonusu.

Povinné ručení si lze v Generali sjednat také online. Další informace o produktech naleznete na www.generali.cz.

Více informací o povinném ručení pro dobré řidiče naleznete na www.jedinecni.cz. Dotazy k probíhající akci jsou připraveni zodpovědět pracovníci kontaktního centra na e-mailové adrese servis@generali.cz (předmět "BENZINA"). Informace o pojišťovně Generali a jejích produktech jsou k dispozici na www.generali.cz. 

Povinné ručení obecně

Pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla je pojištěním ze zákona povinným. Neuzavře-li majitel motorového vozidla povinné ručení, nemůže jej provozovat. Povinné ručení lze sjednat pro tuzemské vozidlo, které podléhá registraci silničních vozidel, a dále pro vozidlo, které nepodléhá registraci vozidel a je ve vlastnictví osoby s bydlištěm, nebo sídlem (v případě právnické osoby) na území České republiky. Pojistit nelze cizozemská vozidla, vozidla, která nemají VIN, číslo karosérie, podvozku nebo rámu, a vozidla evidovaná na pojistníka, jehož korespondenční adresa je mimo území ČR.

reklama

autor: Pojišťovna Generali

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…