Televize Barrandov nabídne tradiční české komedie a Silvestr s Jaromírem Soukupem

21.12.2017 15:32

Televizní stanice TV Barrandov chystá pro své diváky během vánočních svátků bohatou nadílku složenou nejen z českých filmových klasik, ale také z řady tradičních pořadů, které se ponesou v poklidném a přátelském duchu Vánoc. Zlatým hřebem posledních hodin roku pak bude Barrandovský silvestr 2017, který bude moderovat Jaromír Soukup, generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media.

Televize Barrandov nabídne tradiční české komedie  a Silvestr s Jaromírem Soukupem
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Štědrý den, který letos připadá na neděli, odstartuje na obrazovkách televize Barrandov v 6.20 premiérou japonské animované pohádky O statečné včelce. Dvacet minut před jedenáctou pak Barrandov odvysílá dokument o Karlu Gottovi s názvem Všechny lásky Karla Gotta. Legendární zpěvák a mnohonásobný držitel Zlatého slavíka se stane ústřední postavou dosud neodtajněných příběhů od Felixe Slováčka, Jiřího Suchého, Evy Pilarové, Petra Jandy, Zdeňka Trošky či Jitky Zelenkové.

Po třetí hodině odpolední si diváci budou moci vychutnat první klasiku, a sice pohádku o dobrosrdečném chudém muzikantovi, který k netradičním darům přišel - Obušku, z pytle ven!. Po adaptaci téhle Erbenovy pohádky přijde na řadu první obvyklý pořad: Nebezpečné vztahy, tentokrát ve vánočním, téměř hodinu a půl trvajícím speciálu - Čekání na Ježíška aneb Bezpečné vztahy. V šest hodin večer si pak přijdou na své fanoušci Pyšné princezny Krasomily. Poučná pohádka o úctě k práci a lásce k lidem patří v tuhle dobu už tradičně na televizní obrazovky a ani letos tomu nebude jinak.
Po štědrovečerní večeři a rozbalení dárků se mohou diváci naladit na další tradiční pořad. Ve 21.35 se totiž budou vysílat Vánoční instinkty Jaromíra Soukupa. Do tohoto premiérového dílu přijali pozvání nejslavnější česká dietoložka, postrach mnoha českých domácností, potažmo lednic, spoluautorka několika knih o hubnutí - doktorka Kateřina Cajthamlová a český herec, moderátor a dabér Jiří Krampol.

Oba svátky budou především v komediálním duchu

Na Boží hod vánoční nabídne televize Barrandov po deváté hodině ranní rodinnou komedii Zachráněné Vánoce, kde bude hlavním hrdinou pes Bone, který zůstane na Vánoce sám doma. Když se pokusí do domu vloupat zloději, nastane jeho čas... Čas zachránit pro svou milovanou rodinu Vánoce.

Ve tři hodiny odpoledne zpozorní milovníci ikonické pohádky Tři oříšky pro Popelku. Na natáčení v dokumentu Tajemství Popelky bude vzpomínat režisér Václav Vorlíček, princ Pavel Trávníček a řada dalších, kteří se o velký úspěch romantické pohádky zasloužili. Hlavní program večera bude patřit komedii. Po osmé hodině se vypravíme na Dovolenou s Andělem, kde bude "věčně mrzutý a ubručený" revizor trávit své volné dny v zotavovně Jezerka.

Na Štěpána televize potěší diváky dalšími komediemi. Po obědě bude Eva tropit hlouposti při snaze získat návod na pěstování Záhorské růže. V 13.00 si vyslechneme Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana, po němž se pak vrátíme na zábavnou notu s komedií Pobočník Jeho Výsosti, kde v hlavní roli exceluje Vlasta Burián.
Večer přijde na řadu pokračování příběhu Gustava Anděla, který se tentokrát vydá na zimní dovolenou do Vysokých Tater. Krátce před desátou večer pak přijde pravidelná dávka Afér s Heidi Janků.

O velkolepý závěr roku se postará Jaromír Soukup

Čtyřhodinový festival plný zábavných a hudebních momentů uvede Barrandovský silvestr 2017 moderovaný samotným generálním ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem. Divákům zpříjemní poslední večer tohoto roku Michal David, Andrea Kalivodová, František Ringo Čech, Alice Bendová, Luděk Sobota, Honza Musil, Dana Morávková, Natálie Grossová či Radim Uzel.

"Chtěl bych vyjádřit uznání všem lidem, kteří se na vzniku Barrandovského silvestra 2017 podíleli. V opravdu krátkém čase jsme dokázali vytvořit kvalitní show, která bude nejen zábavným, ale skutečně důstojným rozloučením s uplynulým rokem. Věřím, že se nám díky tomu podaří zopakovat a snad i překročit úspěch našich minulých silvestrovských programů, které k obrazovkám přilákaly nemalý počet diváků," okomentoval natáčení Soukup.

Kromě různých scének a písniček neopomene Barrandovský silvestr ani své nejlepší pořady z vlastní tvorby. Diváci mohou očekávat speciální, kratší a svižnější verze od Soudkyně Barbary, Nebezpečných vztahů, České tajenky či společenského magazínu Paparazzi.

Upoutávku na vánoční pořady můžete zhlédnout ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…