Televizní stanice Skupiny Barrandov potvrdily rostoucí trend

18.10.2016 17:58

Podíl sledovanosti přes osm procent zaznamenala v týdnu od 10. října televizní Skupina Barrandov. Jedná se tak o třetí nejlepší výsledek letos a celkově čtvrtý výkon v historii.

Televizní stanice Skupiny Barrandov potvrdily rostoucí trend
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Do celkového podílu skupiny nejvíce přispívá TV Barrandov, která se ve zmiňovaném období opět zlepšila – tentokrát o 0,2 procentního bodu, přičemž dosáhla hodnoty 5,8 procent. S přehledem si tak drží svou pozici čtvrté nejsledovanější stanice na trhu s náskokem před Nova Cinema, ČT2 a Prima Cool.

Jako tradičně se s největší odezvou u diváků setkávají pořady barrandovské produkce. Soudkyně Barbara překonala hranici 14 %, nejlepších podzimních výsledků pak dosáhly Naše zprávy (8,3 %). Diváky si velmi rychle získává nový formát s moderátorem Janem Musilem, jehož talk show Nebezpečné vztahy už překročily jedenáctiprocentní podíl sledovanosti.

TV Barrandov si pro středeční pozdní primetime připravila novinku – diskusní pořad VLIVNÍ s Alex Mynářovou o aktuálních tématech s exkluzívními záběry do soukromí významných lidí. Premiéra s hostem Martinem Stropnickým překonala hranici šesti procent.

„Jsme velmi rádi, že diváci oceňují naši snahu o nové atraktivní pořady z vlastní produkce. Také díky nim podíl sledovanosti stanic televizní Skupiny Barrandov dlouhodobě roste,“ uvedl Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Mimo TV Barrandov se v týdnu od 10. října dařilo i dalším stanicím ze Skupiny. Podíl kanálu KINO Barrandov se zvýšil na 1,4 %, což je třetí nejlepší výsledek v historii stanice. Kanál Barrandov PLUS se oproti předchozímu týdnu mírně zlepšil a dosáhl podílu 0,7 %.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Technologičtí giganti Google, Meta, Microsoft nebo Nvidia pod jednou střechou

22:04 Hospodářská komora: Technologičtí giganti Google, Meta, Microsoft nebo Nvidia pod jednou střechou

Praktické ukázky využití v podnicích, konzultační zónu a workshopy, na kterých si zástupci firem vyz…