Tobogan z Hudebního divadla v Karlíně odvysílá Český rozhlas Dvojka i na YouTube a na Facebooku

17.11.2017 9:09

Dvouhodinový pořad Tobogan z Hudebního divadla v Karlíně odvysílá Český rozhlas Dvojka v sobotu 18. listopadu od 11.00 hodin kromě klasického přímého přenosu také videopřenosem na YouTube a na Facebooku.

Tobogan z Hudebního divadla v Karlíně odvysílá Český rozhlas Dvojka i na YouTube a na Facebooku
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Pro všechny příznivce pořadu Tobogan připravil Český rozhlas Dvojka překvapení. Sobotní dvouhodinový speciál jim nabídne nejen prostřednictvím rozhlasových vln, ale také s obrazem na kanálu YouTube a na Facebooku.

„Víme, že řada posluchačů nemá možnost se do Prahy dostat a být s námi přímo v Hudebním divadle v Karlíně. Jsme tak moc rádi, že se nám podařilo zajistit i videopřenos a umožníme jim tak užít si atmosféru nejen prostřednictvím zvuku, ale i obrazu. Určitě to bude stát za to,“ říká šéfredaktor Českého rozhlasu Dvojka Martin Groman.

Místo a slavnostní nádech dvouhodinového speciálu symbolizují i pozvaní hosté. Účast potvrdily zpěvačky Lucie Bílá, Dasha, Hana Křížková, Markéta Procházková a Pavla Břínková, zpěváci Bohuš Matuš a Tomáš Ringel, herci Tomáš Trapl a Martin Písařík, libretista Pavel Bár, herečka a zpěvačka Kateřina Brožová, režisér Antonín Procházka a chybět nebude ani ředitel Hudebního divadla v Karlíně Egon Kulhánek.  

Více informací o pořadu a programu Českého rozhlasu Dvojka na webu dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…