Torza ukamenovaných žen? S islámem i v ulicích Prahy

12.08.2015 10:15

Příznivci BPI a IVČRN dnes ráno uspořádali guerillovou akci na Pražských náměstích a v parcích, aby upozornili na nebezpečí islámu.

Torza ukamenovaných žen? S islámem i v ulicích Prahy
Foto: Archiv Bloku.
Popisek: Z guerillové akce Blok proti islámu.

"Dnes ráno jsme na Klárově, metru Lužiny, na Jiřího z Poděbrad a Karlově náměstí v Praze rozmístili busty ukamenovaných žen jako připomenutí islámského barbarství a násilí páchaného na ženách. Začíná to předsedou muslimských obcí, který vykládá v televizi, že ženy mají polovinu mozku, pokračuje nuceným zahalovaním, domácím násilím, které je výslovně nařízené v Koránu, pokračuje ženskou obřízkou, následují vraždy ze cti a končí to veřejným kamenováním znásilněných žen. Naše společnost se musí probudit dříve než západní Evropa, kde se omezená práva žen, ženská obřízka a vraždy ze cti staly každodenní realitou."


Islámské barbarství k nám proniká stále rychleji, avšak většinové společnosti se zatím netýká, doufáme, že když lidem otevřeme oči dříve než se k nám dostane naplno, nebudou se muset dívat na opravdové kamenování, nebo číst v novinách, že jejich soused zabil svou dceru kvůli pokřivené "cti".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…