Trasa Pilsner Urquell získala od TripAdvisor prestižní ocenění Certificate of Excellence

02.07.2013 14:00

Prohlídková trasa Pilsner Urquell zazářila na stránkách nezávislého celosvětového turistického portálu TripAdvisor.com, kde získala prestižní ocenění Certificate of Excellence. Na největším světovém portálu, který cestovatelům umožňuje sdílet nezaujatě jejich zážitky a doporučení konkrétních míst, se prohlídková trasa Pilsner Urquell zařadila mezi deset procent celosvětově nejlépe hodnocených turistických destinací.

Trasa Pilsner Urquell získala od TripAdvisor prestižní ocenění Certificate of Excellence
Foto: Prazdroj.cz
Popisek: Pivo

„Není významnějšího ocenění pro naši prohlídkovou trasu než nezávislé doporučení samotných návštěvníků, kteří zcestovali různá místa po celém světě a vysoce ocenili právě náš pivovar. Pokud se trasa Pilsner Urquell dostala mezi elitu světových destinací s excelentním servisem, je to nejen výtečná pozvánka do pivovaru a podpora plzeňského turistického ruchu, ale zároveň také závazek do budoucna plnit nejvyšší očekávání přijíždějících návštěvníkům,“ shrnuje Jindřiška Eliášková, manažerka útvaru rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje.

Prestižní ocenění Certificate of Excellence, udílené letos potřetí, získala prohlídková trasa Pilsner Urquell díky velmi pozitivnímu hodnocení návštěvníků – v celkovém průměru vyšším než 4 na pětibodové škále.

TripAdvisor.com je největším celosvětovým cestovatelským portálem, založeným v USA v roce 2000. Portál umožňuje svým uživatelům sdílet nezávislá doporučení na navštívené turistické destinace, ale i restaurace, hotely nebo sportovní aktivity. Měsíčně navštíví stránky více než 200 milionů cestovatelů a každou minutu přibude na portálu 60 nových recenzí s hodnocením turistické lokace, včetně ubytování a restauračních či obchodních služeb. V databázi je v současné době přes 5 milionů turistických cílů. Měsíčně využívá před svou dovolenou informace z tohoto portálu více než 200 milionů návštěvníků.

Trasa Pilsner Urquell v plzeňském pivovaru nabízí svým návštěvníkům seznámení s historií legendárního ležáku Pilsner Urquell, podle něhož se dnes vyrábějí dvě třetiny všech piv na světě. Turisté zavítají na autentická místa pivovaru, kde se původní plzeňské pivo vyrábí již od roku 1842, navštíví moderní stáčírnu s kapacitou 120 tisíc lahví za hodinu, unikátní expozici surovin či historickou i současnou varnu Pilsner Urquell. V historických pivovarských sklepích mají zletilí jedinečnou možnost vychutnat si nefiltrované a nepasterizované pivo Pilsner Urquell čepované přímo z dubových ležáckých sudů. „S bednářským řemeslem, ve střední Evropě zcela unikátním, ale i dalšími původními pivovarskými řemesly jako sladařství, ledařství či šenkýřství se lidé mohou blíže seznámit 5. října na vyhlášeném festivalu Pilsner Fest v areálu plzeňského pivovaru, kterému navíc po celé léto předchází celá řada tradičních čtvrtečních koncertů Léto v Prazdroji,“ zve na akce v pivovaru vedoucí oddělení turistických služeb Tomáš Raboch.

Plzeňský Prazdroj dbá na kvalitu nejen všech prohlídkových tras v Plzni, zahrnujících také Pivovar Gambrinus, Pivovarské muzeum a Plzeňské historické podzemí, ale důraz na vysokou úroveň turistických služeb klade i ve svých dalších pivovarech Velké Popovice a Nošovice.

S celkovým prodejem téměř 9,9 milionu hektolitrů v kalendářním roce 2012 (včetně licenčních výrob v zahraničí) a s exportem do více než 50 zemí celého světa je Plzeňský Prazdroj, a. s., předním výrobcem piva v regionu a největším exportérem českého piva.

Plzeňský Prazdroj, a. s., je členem společnosti SABMiller plc. Pilsner Urquell je mezinárodní vlajkovou lodí portfolia značek SABMiller.

SABMiller plc je jednou z předních světových pivovarnických společností, se 70 tisíci zaměstnanci v 75 zemích celého světa. Nabízí více než 200 pivních značek včetně celosvětově známých jako jsou Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuine Draft a Grolsch, stejně jako přední lokální značky Aguila (Kolumbie), Castle (Jižní Afrika), Miller Lite (USA), Snow (Čína), Victoria Bitter (Austrálie) nebo Tyskie (Polsko).

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…