Tytan 2.1 – Bílé bluetooth reproduktory Trust

23.10.2014 21:18

Společnost Trust, výrobce širokého spektra digitálního příslušenství, uvádí na trh bílé bluetooth reproduktory Tytan v konfiguraci 2.1 s nominálním výkonem 60 W.

Tytan 2.1 – Bílé bluetooth reproduktory Trust
Foto: Trust
Popisek: Bílé bluetooth reproduktory Trust.

Sestava reproduktorů Tytan 2.1 je vyvedena v bílé barvě a precizním designu, kdy je hlavní ovládací panel umístěn na boční straně subwooferu. Kromě přepínače pro vypnutí/zapnutí reproduktorů se zde nachází ovladač volitelného nastavení eco režimu, kdy reproduktor automaticky přejde do stand-by modu při delší době nečinnosti, tlačítka pro snadné párování a přepínání mezi zařízeními připojovanými přes bluetooth a RCA konektory k zapojení satelitů.

Tytan 2.1 nabízí maximální výkon 120 W (nominální 60 W), kdy hutné basy dřevěného subwooferu doplňuje o střední a vyšší tóny dvojice satelitů.

Součástí je také externí drátový ovladač hlasitosti s 3,5mm konektory pro připojení sluchátek a přehrání hudby z mobilního telefonu či MP3 přehrávače.
Bílé bluetooth reproduktory Trust Tytan 2.1 jsou dostupné za doporučenou koncovou cenu 3599 Kč s DPH pro Českou republiku a 129,99 euro na Slovensku. Alternativní černé provedení pak za 3299 Kč s DPH, resp. 116,99 euro s DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…