ÚOHS uzavřel memorandum o spolupráci s Ekonomicko-správní fakultou MUNI služby

02.06.2023 19:02 | Tisková zpráva

Předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petr Mlsna a děkan Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity Jiří Špalek dnes uzavřeli memorandum o spolupráci obou institucí.

ÚOHS uzavřel memorandum o spolupráci s Ekonomicko-správní fakultou MUNI služby
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Hlavním cílem memoranda je rozvíjet vzájemnou odbornou spolupráci v ekonomice a státní správě a prohlubovat tak profesní znalosti studentů i zaměstnanců fakulty i pracovníků ÚOHS.

„Státní správa potřebuje chytré a vzdělané lidi a vzhledem ke dnešní vysoké konkurenci na pracovním trhu se je musíme snažit získávat už v průběhu vysokoškolského studia. Můžeme je zaujmout například zajímavými tématy, která se v činnosti Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže objevují,“ řekl k podpisu memoranda předseda ÚOHS. Podle děkana Jiřího Špalka se fakulta snaží své studenty co nejlépe připravit do praxe, a proto navazuje spolupráci s vybranými partnery ze soukromé o veřejné sféry.

Obě instituce dnešním podpisem formalizují dosavadní vztahy, v jejichž rámci například uskutečňují přednášky, podílí se na společných vědeckých projektech a Úřad například navrhuje témata závěrečných prací a semestrálních projektů, případně umožňuje stáže studentům ESF.

Text memoranda s ESF MUNI Text memoranda s ESF MUNI je ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize odvysílá  v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

13:21 Česká televize odvysílá v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

Všech 64 utkání právě startujícího mistrovství světa v ledním hokeji odvysílá Česká televize živě. P…