ÚP ČR nabídne klientům v Semilech moderní prostředí

17.11.2015 11:50 | Zprávy

Od pondělí 23. 11. 2015 začne veřejnosti, v rámci agendy Zaměstnanosti, plně sloužit zrekonstruovaná budova Kontaktního pracoviště Úřadu práce ČR v Semilech na adrese Bořkovská 572. Klientům i zaměstnancům nabídne upravené prostory, bezbariérový vstup, a zmodernizovanou učebnu Informačního a poradenského střediska (IPS).

ÚP ČR nabídne klientům v Semilech moderní prostředí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce

V rámci stavebních úprav objektu došlo k výměně oken za plastová, ke zpevnění a k zateplení pláště, výměně topných těles, položení nových podlahových krytin a celkovému odlehčení budovy.

„Rekonstrukce značně přispěla k modernizaci prostor pro klienty ÚP ČR. Výraznou úpravou a zvětšením prošla zejména učebna IPS, která slouží pro skupinová setkání s našimi klienty a také v ní probíhají výběrová řízení, která realizujeme ve spolupráci se zaměstnavateli,“ shrnuje ředitelka Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Semilech Michaela Hánlová. Učebna je nově vybavená elektronickým zatahovacím systémem, dataprojektorem a plátnem. Oproti původnímu stavu je větší a má bezbariérový vstup.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Hezky napsané

Celý váš komentář ke státnímu svátku se mi líbil. Na konci píšete, že 28. říjen není jen datum. Je to připomínka, že když táhneme za jeden provaz, dokážeme všechno. Nemyslíte, že to je ale něco, co vy politici vůbec neděláte? Že se nejste schopni ani v dost zásadních věcech oprostit od vaší stranick...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.