ÚZSVM: Fenka Ajša čeká na nového pána

17.10.2018 21:54

Pětiletá fenka křížence německého ovčáka stále čeká na nového pána. V současné době je na základě smlouvy o úschově, uzavřené mezi českobudějovickým pracovištěm Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových a městem Vimperk, umístěna v Záchytných kotcích Vimperk pro zatoulané a ztracené psy ve Vimperku.

ÚZSVM: Fenka Ajša čeká na nového pána
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

?V době, kdy ÚZSVM fenku na základě rozhodnutí o přestupku přebíral, měla fenka tak silný zánět v obou uších, že byly vážné obavy, že je nenávratně neslyšící. Ošetřovatelům v záchytných kotcích ve Vimperku se však podařilo zánět vyléčit a nebezpečí ohluchnutí tak zažehnat. Fenka se původně jmenovala Kendy. Protože na toto jméno vůbec nereagovala, dostala v záchytných kotcích nové jméno Ajša, které k ní náramně pasuje. Na zavolání přiběhne a ráda se poddá hraní.

Ajša je nabízena nejen na webových stránkách UZSVM, ale i na webových stránkách města Vimperk. Zájemci se mohou hlásit buď přímo na adrese záchytných kotců ve Vimperku, Podzámčí 612 nebo na telefonním čísle 388 608 344.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…