ÚZSVM odvedl do státního rozpočtu 27 tisíc korun z trestné činnosti

21.10.2016 9:13

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v Břeclavi odvedl do státního rozpočtu mimo jiné propadlou finanční hotovost 27 tisíc korun pocházející z trestné činnosti.

ÚZSVM odvedl do státního rozpočtu 27 tisíc korun z trestné činnosti
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

?Jednalo se o částku zajištěnou u obžalovaného invalidního důchodce, který dovážel z Rakouska a Německa do České republiky minerální oleje v množství přesahující povahu osobní spotřeby, aniž by prokázal způsob zdanění.

Odsouzenému bylo prokázáno zkrácení spotřební daně v celkové hodnotě 104 792 korun, za což mu byl uložen trest odnětí svobody v trvání 7 měsíců podmíněně, odloženým na zkušební dobu 15 měsíců. Odsouzenému byl také uložen trest propadnutí 1 662 litrů minerálního oleje, dvou plastových nádob o objemu 1 tisíc litrů s čerpadlem, výdejní pistole a navigace. S těmito movitými věcmi je příslušné nakládat Krajské ředitelství Policie Jihomoravského kraje a Celní úřad pro Jihomoravský kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…