ÚZSVM pokračuje v přebírání budov Finančních úřadů

28.12.2020 22:51

ÚZSVM v Českých Budějovicích převzal od GFŘ do své příslušnosti hospodařit další administrativní budovu, do které soustřeďuje státní úřady, čímž šetří finanční prostředky.

ÚZSVM pokračuje v přebírání budov Finančních úřadů
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Českobudějovické pracoviště ÚZSVM převzalo podle zákona o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích do své příslušnosti budovu Generálního finančního ředitelství v Dačicích v Komenského ulici. Do této budovy bylo přesunuto 14 zaměstnanců Úřadu práce, Kontaktní pracoviště Dačice. Díky tomu, že nyní v budově nově vedle Finanční správy a katastrálního úřadu sídlí i úřad práce, došlo ke snížení ročních provozních nákladů o více než 200 tisíc Kč.

Budova je v docházkové vzdálenosti 400 metrů od veřejné dopravy a splňuje i podmínku bezbariérového přístupu. Podobně jako v převzaté budově Finančního úřadu v Trhových Svinech, tak i ve městě Dačice je zachována občanům dostupnost služeb dotčených úřadů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…