ÚZSVM převzal na Chebsku další nepotřebný majetek

12.09.2019 22:30

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových v Karlových Varech převzal od Ředitelství silnic a dálnic nepotřebný majetek.

ÚZSVM převzal na Chebsku další nepotřebný majetek
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Jednalo se o budovu v katastrálním území Pomezí nad Ohří v účetní hodnotě 17 227 186 Kč na pozemku o výměře 459 m2 (účetní hodnota 173 Kč). Součástí předání byly dále movité věci a příslušenství bez hodnoty – elektrická akumulační topidla, elektrické čerpadlo, elektrická, vodovodní a kanalizační přípojka. Přebíraný majetek tvořil součást bývalého hraničního přechodu. Budova celnice byla v roce 1998 zrekonstruována a sloužila jako archiv.

Dále se jednalo o stavbu v katastrálním území Lázně Kynžvart vč. šesti pozemků (celková výměra všech parcel je 2 702 m2). Účetní hodnota předávaného majetku vč. signalizačního zařízení činí 1 007 803 Kč. Součástí předávaného majetku je i kanalizační, vodovodní a elektrická přípojka, zpevněná betonová a dlážděná plocha, trvalé porosty, dřevěná kolna, elektrická akumulační topidla drátěné oplocení s vraty, plechové klece na kovových nohách spojené se zemí, betonové stupně a rampa. Některé ze staveb byly využívány jako prostory pro uskladnění padělků originálních značek zabavených celními orgány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…