ÚZSVM prodal rodinný dům ve Fryštáku za více než tři miliony korun

13.02.2018 19:38

Odloučené pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) ve Zlíně prodalo ve výběrovém řízení rodinný dům s přilehlými pozemky ve Fryštáku za částku 3 330 000 Kč.

ÚZSVM prodal rodinný dům ve Fryštáku za více než tři miliony korun
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Stavba v místní části Dolní Ves byla původně zemědělskou usedlostí. Rekonstrukcí byla přebudována na dům se dvěma bytovými jednotkami o velikosti 3+1 a 4+1. K domu přiléhá hospodářská část včetně pozemků o celkové výměře 4 051 m2. Na pozemcích je postaven bazén, zahradní domek a pergola.

Při prodeji bylo nutno zohlednit skutečnost, že na nemovitostech vázne věcné břemeno práva oprávněných osob na bezplatné doživotní užívání bytu a spoluužívání pozemků.

Uvedené nemovitosti propadly státu na základě pravomocných rozsudků Krajského soudu v Brně a Vrchního soudu v Olomouci o odsouzení pachatele – zapojeného do distribuce v nelegálním obchodě s lihovinami – k nepodmíněnému trestu odnětí svobody za zločin ohrožování zdraví závadnými potravinami a jiným předměty a zkrácení daně, poplatku a jiné povinné platby. K vyměřeným trestům byl soudem vyřčen i verdikt propadnutí majetku.

Minimální kupní cena ve výběrovém řízení s aukcí byla stanovena ve výši 3 214 000. Zájem o nemovitosti projevil jeden zájemce s vítěznou částkou 3 330 000 korun.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…