ÚZSVM v Jihlavě snížil energetickou náročnost vlastní budovy

26.02.2019 22:22

Jihlavské pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových provedlo výměnu čtyřiceti sedmi oken v části objektu.

ÚZSVM v Jihlavě snížil energetickou náročnost vlastní budovy
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

V objektu kromě ÚZSVM sídlí také pracoviště České obchodní inspekce, Energetického regulačního úřadu, Fondu dalšího vzdělávání, Krajské hygienické stanice pro Kraj Vysočina, Ministerstva práce a sociálních věcí, Ministerstva vnitra, Nejvyššího kontrolního úřadu, Probační a mediační služby, Správy uprchlických zařízení Ministerstva vnitra, Úřadu práce ČR a Úřadu vlády ČR. Díky této opravě došlo nejen k úspoře tepla, ale také k vylepšení celkového vzhledu budovy.

Původní okna budovy pocházela z první poloviny 80. let minulého století a i přes pravidelnou údržbu a opravy stále méně vyhovovala svému účelu. Většina oken netěsnila a jejich údržba byla vzhledem k zastaralé konstrukci a zvolenému materiálu náročná.

Kromě oken byly vyměněny také prosklené fasádní stěny v přízemí budovy. Veškeré stavební práce provedly na základě výběrových řízení jihlavské specializované firmy a celkové náklady činily 4,9 milionu Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…