ÚZSVM v Trutnově nechalo vybudovat bezbariérový vchod do objektu svého sídla

17.11.2017 21:39

Odloučené pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Trutnově nechalo vybudovat do administrativní budovy svého sídla bezbariérový vchod.

ÚZSVM v Trutnově nechalo vybudovat bezbariérový vchod do objektu svého sídla
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

V budově sídlí 32 státních a nestátních subjektů, např. Úřad práce ČR, Státní pozemkový úřad, Okresní státní zastupitelství v Trutnově, Státní oblastní archiv v Zámrsku, Česká školní inspekce, Probační a mediační služba, Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Český statistický úřad nebo Státní zemědělský intervenční fond.
?
Vybudování bezbariérového vchodu byla podmínka Státního oblastního archivu v Zámrsku pro přestěhování Státního okresního archivu Trutnov z komerčního prostoru do státního objektu z důvodu usnadnění manipulace s archiváliemi. Při redislokaci z komerčního objektu se bude stěhovat cca 3 500 běžných metrů archiválií a poté několik stovek běžných metrů každý rok. Bezbariérový vstup budou využívat i další organizační složky státu, dislokované v tomto objektu. Po přestěhování archiválií Státního okresního archivu Trutnov bude ukončen nájemní vztah a dojde k úspoře cca 671 tisíc korun za vynakládané komerční nájemné.

Realizace akce přinesla možnost efektivněji využívat státní objekt. Návratnost investice se předpokládá v horizontu jednotek měsíců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…