ÚZSVM vyhlásil veřejné zakázky na zajištění softwarové podpory svých agend

19.07.2019 18:35

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) zahájil dvě transparentní otevřená zadávací řízení ke dvěma veřejným zakázkám na zajištění majetkového a ekonomického modulu a zajištění modulu Centrálního registru administrativních budov.

ÚZSVM vyhlásil veřejné zakázky na zajištění softwarové podpory svých agend
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

ÚZSVM poptává zajištění softwarové podpory, kterou v současnosti zajišťuje Informační systém majetku státu (ISMS). Stávající ISMS slouží primárně k evidenci majetku státu, právních jednání, sběru a vyhodnocení dat o administrativních budovách a zajištění ekonomické agendy.

ÚZSVM tak činí kroky k odstranění dědictví minulých vedení, tedy odstranění smluvní i technické závislosti na jednom dodavateli. Současně ÚZSVM očekává i výrazné zlevnění systému.

Softwarová řešení mají nahradit stávající ISMS, a to do doby, než bude nasazen nový informační systém ve vlastnictví ÚZSVM. Obě veřejné zakázky jsou zadávány v rámci samostatného otevřeného a transparentního řízení. Dodavatelé se přitom mohou účastnit obou zadávacích řízení zároveň. Lhůta pro podání nabídek je stanovena shodně v délce 30 dní, konec lhůty pro podání nabídek je stanoven na 15. srpna 2019. Veřejné zakázky jsou zadávány prostřednictvím Národního elektronického nástroje NEN. Zadávací dokumentace, včetně příloh, jsou zveřejněny na profilu zadavatele ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…