Uherskohradišťská nemocnice: Výtěžek z Vítání léta putoval na dětské oddělení

10.07.2017 21:37

Letošní ročník Vítání léta byl opravdu výjimečný. Organizátoři se rozhodli spojit příjemné s užitečným a uspořádali sbírku pro dětské oddělení Uherskohradišťské nemocnice.

Uherskohradišťská nemocnice: Výtěžek z Vítání léta putoval na dětské oddělení
Foto: nemuh.cz
Popisek: Uherskohradišťská nemocnice

Nezisková organizace s neobvyklým názvem Pavilon 607, která je hlavním organizátorem Vítání léta, uspořádala přímo v areálu bývalého lyžařského svahu v Jarošově, kde se akce konala, sbírku pro dětské oddělení UHN. Při této letní akci se podařilo vybrat přes 10 tisíc korun, za které byl pořízen pulzní oxymetr. Ten předali zástupci neziskové organizace Václav Kartusek a Tomáš Pavlica.

„Pulzní oxymetr slouží k měření základních fyziologických funkcí a tepové frekvence. Na dětském oddělení jej používáme denně a je nezbytnou součástí našeho přístrojového vybavení. Daru si velmi vážíme a Pavilonu 607 děkujeme,“ uvedl primář dětského oddělení MUDr. Jan Petrželka.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…