Unipetrol RPA bude i nadále dodávat pohonné hmoty Tescu

06.02.2013 9:04

Společnost Unipetrol RPA uzavřela novou smlouvu se společností Tesco na dodávky pohonných hmot pro letošní rok. Tesco v České republice provozuje síť 18 čerpacích stanic a jejich výhradním dodavatelem pohonných hmot je právě společnost Unipetrol RPA. Objem kontraktu se pohybuje v řádu několika desítek milionů litrů pohonných hmot.

Unipetrol RPA bude i nadále dodávat pohonné hmoty Tescu
Foto: red
Popisek: Unipetrol

„Podpisem smlouvy jsme prodloužili úspěšnou spolupráci, která trvá již od roku 2005. Řidiči tak u čerpacích stanic Tesco budou i nadále tankovat kvalitní pohonné hmoty produkované v rafinériích v Kralupech nad Vltavou a v Litvínově,“ říká Marek Świtajewski, místopředseda představenstva společnosti UNIPETROL, a.s.

Na čerpací stanice Tesco bude Unipetrol RPA dodávat bezolovnatý automobilový benzín BA95, motorovou naftu a aditivovaná paliva, která se na čerpacích stanicích Tesco prodávají pod značkami Natural 95 Plus a Diesel Plus. Čerpací stanice Tesco se většinou nacházejí v blízkosti hypermarketů stejné značky.

Řidiči je najdou ve větších městech České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…