Univerzita Karlova: Zahájení mezinárodního pilotního kurzu pro 25 mladých projektových manažerů

10.10.2018 10:46

Dva dny plné učení, navazování kontaktů a získávání dovedností potřebných pro řízení inovativních projektů: Kampus Univerzity aplikovaných věd ve městě Eisenstadt v rakouské spolkové zemi Burgenland se pro 25 mladých projektových manažerů z celé Evropy změnil 1. a 2. října v centrum networkingu.

Univerzita Karlova: Zahájení mezinárodního pilotního kurzu pro 25 mladých projektových manažerů
Foto: Univerzita Karlova
Popisek: Univerzita Karlova

Tato akce zahájila roční pilotní program kombinovaného studia pod názvem “ReSTI.academy”, ve kterém budou studenti a školitelé společně pracovat na testování a vylepšování učebních osnov pro studijní program Excellence in Research, Social and Technological Innovation Project Management (Excellence-in-ReSTI).

Tento program si klade za cíl rozvíjet dovednosti v oblasti řízení projektů u těch žadatelů, kteří poprvé žádají o financování projektů z fondů EU v evropském regionu Dunaj. Program Excellence-in-ReSTI je vytvářen konsorciem 12 partnerů z 9 zemí evropského regionu Dunaj. Po skončení projektu na podzim roku 2019 se moduly kurzu stanou součástí osnov akademických partnerů.

Jedním z partnerů konsorcia je také Univerzita Karlova, která poskytuje pro realizaci programu e-learningové prostředí Moodle a přispívá také tvorbou některých odborných kurzů.

Více informací o projektu Excellence-in-ReSTI získáte na uvedené adrese nebo se můžete přihlásit k odběru newsletteru.

Otevřený zdroj informací: ReSTI Infodesk

Projekt navíc zdarma nabízí online nástroj - ReSTI Infodesk – zde můžete získat odpovědi na konkrétní otázky ohledně přípravy a řízení Vašeho mezinárodního inovativního projektu: https://desk.zoho.eu/portal/excellenceinresti/newticket

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec