Úřad práce ČR nabídne klientům v Třinci vyšší komfort

01.06.2021 8:39

Nové a moderní prostory pro klienty i zaměstnance Kontaktního pracoviště Úřadu práce ČR v Třinci, služby na jednom místě, mnohem lepší dostupnost, včetně bezbariérového vstupu. To vše nabídne zrekonstruovaná administrativní budova, která se veřejnosti otevře 1. června 2021 na ulici 1. máje 124 v Třinci (bývalá budova Policie ČR).

Úřad práce ČR nabídne klientům v Třinci vyšší komfort
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce

Pět desítek zaměstnanců Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Třinci dosud poskytovalo své služby hned na dvou adresách. Zrekonstruovaná budova tento diskomfort změní.

„K vyřízení všech záležitostí týkajících se jak oblasti zaměstnanosti, tak i nepojistných sociálních dávek bude klientům stačit pouze jedna návštěva,“ říká ředitel Krajské pobočky ÚP ČR v Ostravě Petr Prokop.

„Sestěhování do jedné budovy přinese nejen finanční úspory, ale urychlí také komunikaci uvnitř úřadu a zvýší efektivitu práce,“ dodává ředitelka Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Třinci Olga Sikorová.

Administrativní budova je ve vlastnictví Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Ten také zajistil její rekonstrukci a nabídl prostory jak Úřadu práce ČR, tak České správě sociálního zabezpečení. Přesunem pracovišť obou institucí do jedné státní budovy stát ušetří ročně na nájemném 300 tisíc korun, další úspora se promítne ve výdajích na provoz a údržbu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…