Úřad práce: Komunikace bude ještě jednodušší

10.01.2021 12:58

Úřad práce ČR modernizuje své služby. Komunikujte s námi z pohodlí domova.

Úřad práce: Komunikace bude ještě jednodušší
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generální ředitelství Úřadu práce ČR

Je pro vás náročné zřizovat si datovou schránku, chodit kvůli e-identitě na CzechPoint nebo vyřizovat eObčanku? Tyto starosti Vám už brzy odpadnou a komunikace s Úřadem práce ČR bude ještě jednodušší!

Novou možností, jak se přihlásit pod svou identitou na webové stránky Úřadu práce ČR, je využití internetového bankovnictví. V praxi se tak můžete prokazovat stejně jednoduše jako při přihlášení do Vašeho e-bankovnictví.

V tuto chvíli již mohou bankovní identitu pro komunikaci s ÚP ČR využívat klienti České spořitelny a ČSOB, které získaly od Ministerstva vnitra akreditaci. Přihlášení je zatím v ověřovacím provozu. Ostatní banky se budou během roku 2021 připojovat.

Jak získáte bankovní identitu? Pokud máte elektronické internetové bankovnictví, tak ji už máte. Jedná se totiž o vaše přístupové údaje, resp. způsob, jakým se do něj přihlašujete. Není potřeba nic dalšího řešit.

ZDE najdete možnost přihlášení přes bankovní identitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…