Úřad vlády uspořádal charitativní bazar ve prospěch těžce nemocného Tadeáška

01.06.2019 8:38

Úřad vlády ČR uspořádal v zahradě Strakovy akademie charitativní bazar zaměstnanců úřadu za účasti předsedy vlády Andreje Babiše, zástupců vládních úřadů a dalších pozvaných hostů. Výtěžek z bazaru půjde na podporu těžce nemocného dvouletého Tadeáška a jeho rodičů.

Úřad vlády uspořádal charitativní bazar ve prospěch těžce nemocného Tadeáška
Foto: Hans Štembera
Popisek: Před Úřadem vlády

Věci do charitativního bazaru věnovali zaměstnanci Úřadu vlády, ale i další ministerstva a instituce. Zaměstnanci úřadu a další hosté si je během přátelského setkání na zahradě Strakovy akademie a v přilehlých prostorách mohli zakoupit.

„Výtěžek z našeho prvního charitativního bazaru věnujeme na podporu léčby malého Tadeáška, který od narození bojuje s těžkou mozkovou obrnou. Je mimochodem vnukem našeho dlouholetého zaměstnance, jenž 1. srpna oslaví své 20 výročí na Úřadě vlády,“ uvedla pověřená vedoucí Úřadu vlády Tünde Bartha.

Darované věci, které se během bazaru neprodaly, Úřad vlády věnuje Azylovému domu R – Mosty v Mladé Boleslavi, který pomáhá hlavně matkám s nezletilými dětmi a těhotným ženám, jež jsou v nepříznivé životní situaci často spojené se ztrátou bydlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…