Ústecký kraj: Hejtman si prohlédl možná místa pro velká vakcinační centra v kraji

31.01.2021 10:39

Ústí nad Labem, Rumburk, Litoměřice a Most. Zde by měla na jaře letošního roku vzniknout hlavní velkokapacitní vakcinační centra v Ústeckém kraji. Hejtman Jan Schiller navštívil sportovní halu v Mostě, areál výstaviště Zahrady Čech v Litoměřicích, areál Lužické nemocnice Rumburk – Podhájí a také Dům kultury Ústí nad Labem.

Ústecký kraj: Hejtman si prohlédl možná místa pro velká vakcinační centra v kraji
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Vakcinační tým Ústeckého kraje v čele s Danou Vaculíkovou, hlavní hygieničkou Krajské zdravotní, a. s., Pavlem Dlouhým, primářem infekčního oddělení ústecké Masarykovy nemocnice, Tomášem Laiblem, radním pro zdravotnictví a Milanem Rychtaříkem, předsedou výboru pro zdravotnictví byl s výběrem míst spokojený.

Cílem výjezdu byla prohlídka prostorů. „Chceme vědět, zda bude dostatek parkovacích míst u objektů či možnost bezbariérových přístupů. Ve všech čtyřech městech nám jejich vedení vyšlo maximálně vstříc. Velkokapacitní vakcinační centra by mohla začít fungovat v dubnu, květnu,“ nastínil hejtman Jan Schiller s tím, že ale veškerý chod závisí na tom, zda bude dostatek vakcín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…