Ústecký kraj: Mostecká zdrávka se pyšní moderními sportovišti – tělocvičnou a bazénem

23.10.2022 16:22 | Tisková zpráva

Na Vyšší odborné škole ekonomické, sociální a zdravotnické, Obchodní akademii, Střední pedagogické škole a Střední zdravotnické škole v Mostě mají důvod k radosti. Žáci „zdrávky“ mohou sportovat v moderně zrekonstruovaných sportovišť – v tělocvičně a v bazénu. Ten je otevřen i široké veřejnosti.

Ústecký kraj: Mostecká zdrávka se pyšní moderními sportovišti – tělocvičnou a bazénem
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Slavnostního zahájení provozu se zúčastnil kromě ředitelky školy Jitky Haškové také hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller, radní pro majetek a investice Tomáš Rieger či Zdenka Vachková, předsedkyně výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost. „Jsem moc rád, že jste bazén otevřeli také veřejnosti. Náš záměr je, že bychom chtěli udělat u každé střední školy takovéto krásné multifunkční sportoviště. Užijte si ho a ať se vám zde hezky sportuje,“ uvedl při proslovu hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller.

Podle slov ředitelky Haškové patří velký dík zřizovateli školy, Ústeckému kraji, který financoval rekonstrukci tělocvičny a bazénu a podpořil tak školu v jejím rozvoji a zkvalitnění vzdělávacího procesu celého souškolí. „Covidová pandemie celou rekonstrukci výrazně protáhla, veškeré práce trvaly dva a půl roku,“ uvedla ředitelka Jitka Hašková. 

Součástí investiční akce byla výstavba nové galerie se sociálním zázemím pro uživatele tělocvičny bazénu, dále kompletní výměna bazénové technologie pro slanou vodu, výměna vzduchotechniky, elektroinstalace a vytápění. Celkové náklady na rekonstrukci se vyšplhaly na téměř 76 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …