Ústecký kraj: Za prvním miminkem zavítal náměstek hejtmana a primátorka

03.01.2017 18:01

Za Lucií Thiemovou, maminkou prvního miminka Ústeckého kraje roku 2017, které se narodilo 1. ledna v 1:47 hodin v Krajské zdravotní, a. s. - Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z., zavítal v pondělí 2. ledna 2017 na novorozenecké oddělení náměstek hejtmana Ústeckého kraje Mgr. Martin Klika, MBA, který jí přišel jménem Ústeckého kraje, v zastoupení hejtmana Oldřicha Bubeníčka, poblahopřát. Za statutární město Ústí nad Labem pogratulovala primátorka Ing. Věra Nechybová.

Ústecký kraj: Za prvním miminkem zavítal náměstek hejtmana a primátorka
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Ústí nad Labem, Krajská zdravotní.

Chlapeček od rodičů dostal jméno Josef a stal se prvním dítětem narozeným v roce 2017 na území Ústeckého kraje a statutárního města Ústí nad Labem. Po porodu vážil 3 000 gramů, měřil 48 centimetrů.

Návštěvu za prvním miminkem doprovázel ředitel zdravotní péče Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., MUDr. Josef Liehne. „Jsem velice rád, že první občánek města a kraje se narodil právě v naší porodnici, která je největší v Ústeckém kraji. V roce 2016 se zde narodilo 1909 novorozenců. Těší mne to o to více, že rodiče svého syna pojmenovali jedním z nejtradičnějších českých jmen, Josef,“ uvedl MUDr. Josef Liehne.

Na malého Josífka doma čeká tříletá sestřička Verunka. Tatínkem je Josef Zelený.

Fotografie z gratulací mamince najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…