Úvěry na bydlení od ČSOB se přizpůsobí přáním klienta

05.05.2013 11:24

ČSOB Hypotéka a ČSOB Půjčka na lepší bydlení v nové kampani kromě výhodných úrokových sazeb nabízí i další možnosti nastavení úvěru podle přání každého klienta.

Úvěry na bydlení od ČSOB se přizpůsobí přáním klienta
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

 

Dle individuálních potřeb bude možné sjednat slevu z úrokové sazby u hypoték o 0,1 %, zpracování úvěru zdarma nebo mimořádné splacení zdarma. Klient si může vybrat jednu z nabízených možností. Kampaň na podporu financování bydlení na míru odstartovala ve čtvrtek 2. května a potrvá až do konce června.

„Jaro je každoročně obdobím se zvýšeným zájmem o hypoteční úvěry a letos tomu není jinak, a proto přicházíme se zvýhodněnou nabídkou. Díky kombinaci nízkých úrokových sazeb a výhodných cen nemovitostí vnímá mnoho klientů nynější období jako ideálním k pořízení vlastního bydlení financovaného za pomoci hypotečního úvěru. Díky novým výhodným nabídkám od ČSOB je úvěr na bydlení dostupnější než dříve a na vlastní bydlení může pomýšlet téměř každý,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka útvaru Úvěrové produkty a hypotéky ČSOB.

Vylepšená Půjčka na lepší bydlení umožňuje klientovi lépe si nastavit výši splátky rozložením splácení až na 12 let. Nově je také možné půjčku poskytnout i na zahradní domek, příjezdovou komunikaci nebo na nákup a úpravu sklepních prostor.

Kampaň přináší řadu dalších bonusů. Klienti po sjednání Půjčky na lepší bydlení nebo hypotéky získají certifikát na slevu na nákup v SIKO Koupelny. Výše slevy je 15 % na koupelnový nábytek a 5 % nad rámec standardních slev na sortiment kuchyní.

Akční nabídky se kromě hypotéky a Půjčky na lepší bydlení vztahují i na Půjčku na cokoliv a Konsolidaci.

Kampaň potrvá od 2. května do 28. června. O nabídce bude ČSOB informovat prostřednictvím rádia, tisku, billboardů, internetu a dalších komunikačních kanálů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: Noví čeští velvyslanci zamíří do Turecka a Švýcarska

16:08 Ministerstvo zahraničí: Noví čeští velvyslanci zamíří do Turecka a Švýcarska

V následujících měsících vyšle česká diplomacie nové velvyslance do Ankary a do Bernu.