Už podruhé vodní hladinu Lipna v jižních Čechách rozezní Heidi Janků, Anna Julie Slováčková, Petr Vondráček, Yvetta Blanarovičová nebo Martin France

11.06.2021 10:18

Po úspěšném loňském prvním ročníku se zpěvák a producent Martin France ve spolupráci s Turistickým spolkem Lipenska rozhodl uspořádat 2. ročník této akce pod názvem „Jedeme dál…" Lipensko 2021. Původní termín, který se měl konat již v květnu, přesunuli pořadatelé díky koronaviru na druhou půlku června.

Už podruhé vodní hladinu Lipna v jižních Čechách rozezní Heidi Janků, Anna Julie Slováčková, Petr Vondráček, Yvetta Blanarovičová nebo Martin France
Foto: Martin France
Popisek: Interprety letošního ročníku čeká například návštěva Stezky v korunách stromů

Po nekonečném nouzovém stavu se organizátoři v letošním roce zaměřili přirozeně na postupné znovunastartování kultury, cestovního ruchu, a především setkávání se mezi spoluobčany, a to nejen Jihočeského kraje.

Celý V.I.P. Press trip, kdy hlavní aktéři budou propagovat krásu Lipenska, se uskuteční od 21. do 24. 6. 2021 + bonusový koncert k celé akci se odehraje na parníku Smetana ve středu 23. 6. 2021 od 18 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v omezeném počtu 50 míst.

plakát

Tento pokoronavirový projekt dostal punc ve formě záštity hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby a ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové.

Na interprety letošního ročníku čeká například návštěva Stezky v korunách stromů a zároveň sjezd tubusem z výšky této dřevěné stavby včetně jízdy na koloběžkách z vrcholu, dále návštěva Hotelu České Žleby s připraveným minigolfem a návštěvou místní parohaté zvířeny v přilehlých lesích, nebo adrenalinový rafting po Vltavě, překrásné město Rožmberk a podobné lahůdky.

Heidi Janků a Martin France

A koho že letošní ročník přivane na české moře Lipenska? Těšit se můžete například na zpěváka, herce a moderátora Petra Vondráčka, v současné době už vlastně legendární zpěvačku, příležitostnou herečku a též moderátorku s jejím nesmrtelným hitem „Když se načančám" Heidi Janků, hlavní tvář Nadačního systému La Sophia, herečku a muzikálovou zpěvačku Yvettu Blanarovičovou nebo současnou herečku seriálu Ordinace v Růžové zahradě a zpěvačku Annu Julii Slováčkovou. Těšit se můžete i na muzikálovou Kleopatru Radku Fišarovou, filmového snowborďáckého frajírka a velkého sporťáka Braňo Poláka nebo již zmíněného zpěváka, herce a producenta Martina France.

Anička Slováčková s matkou Dádou Patrasovou

Letos si v rámci koncertu na parníku Smetana můžete dopřát navíc možná i nějaké to překvapení, ale to už fakt až pro návštěvníky parníku.

Ze snad, už společného a bezproblémového setkání je potěšení na naší straně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…